Το ΜΒΑ γιορτάζει τα 30 του χρόνια και επαναπροσδιορίζεται στις 26 Ιουνίου με το re:business

Το ΜΒΑ γιορτάζει τα 30 του χρόνια και επαναπροσδιορίζεται στις 26 Ιουνίου με το re:business
MBA

Καινοτομία, Επιχειρηματικότητα, Αριστεία. Έχουν περάσει 30 χρόνια από την πρώτη γενιά απόφοιτων του MBA του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, του πρώτου MBA στην Ελλάδα, που μετρά συνολικά περισσότερους από 1800 αποφοίτους οι οποίοι επανδρώνουν πλέον τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο το ΜΒΑ επαναπροσδιορίζεται στις 26 Ιουνίου με το Re:Business!

Οι δρόμοι κορυφαίων CEOs παγκοσμίως, επιτυχημένων start up επιχειρήσεων, καταξιωμένων καθηγητών πανεπιστημίου από όλο τον κόσμο καθώς και φοιτητών θα διασταυρωθούν την Παρασκευή, 26 Ιουνίου στο Ζάππειο Μέγαρο.

Με εμπειρία τριών δεκαετιών, το ΜΒΑ του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών θα συνδράμει στο να κάνουμε αναδρομή σε ό,τι συνέβη στον επιχειρηματικό κόσμο τα τελευταία χρόνια, να κατανοήσουμε τα σημαντικά γεγονότα του χτες, να εντρυφήσουμε στις τάσεις του σήμερα, με στόχο να χαράξουμε τη δικιά μας πορεία στο χάρτη της διεθνούς επιχειρηματικότητας.

Έξι ενότητες, 24 ομιλητές, CEOs & Founders των μεγαλύτερων εταιριών, καθώς και Καθηγητές Πανεπιστημίου & Πρέσβεις σε περιμένουν!

Για να συμπληρώσετε την αίτηση συμμετοχής, πατήστε εδώ: https://goo.gl/jS4gBw

Είσοδος: ελεύθερη

Για περισσότερες πληροφορίες: http://mba.aueb.gr/reBusiness/

Δημοφιλή