Καταγγελία Θεοχάρη στην Βουλή: Έρχεται σχέδιο του Μαξίμου να μας πάνε στη δραχμή

Καταγγελία Θεοχάρη στην Βουλή: Έρχεται σχέδιο του Μαξίμου να μας πάνε στη δραχμή

Σε μια σοβαρή καταγγελία προχώρησε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος από του Ποταμιού, Χάρης Θεοχάρης, από το βήμα της Βουλής. Όπως είπε, βασιζόμενος σε δικές του πληροφορίες, μια ομάδα που αποτελείται και από στελέχη του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους, «δουλεύει το σχέδιο για να μας πάνε στη δραχμή».

Αναπαράγοντας σημεία της ομιλίας του έγραψε στο twitter: «Υπάρχει ήδη στο Μέγαρο Μαξίμου ομάδα με στελέχη του ΓΛΚ που δουλεύει το σχέδιο για να μας πάει στη δραχμή».

Απάντηση Σακελλαρίδη - Στρατούλη

Ο αναπληρωτής υπουργός Κοινωνικών Ασφαλίσεων Δημήτρης Στρατούλης διέψευσε την καταγγελία του κ. Θεοχάρη και τον κάλεσε να το αποδείξει με έγγραφα, αν έχει. Απάντηση έδωσε και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γαβριήλ Σακελλαρίδης, σε ιδιαίτερα έντονο τόνο. χαρακτήρισε τις δηλώσεις Θεοχάρη «μνημείο ανευθυνότητας». «Η σημερινή δήλωση του κ. Θεοχάρη, εκτός από σενάριο επιστημονικής φαντασίας, αποτελεί μνημείο ανευθυνότητας, πόσο μάλλον όταν είναι εκπρόσωπος ενός κόμματος το οποίο ευαγγελίζεται την “ευθύνη”. Ντροπή και τίποτα άλλο», σημειώνει χαρακτηριτικά.

Με εισαγγελική δίωξη απειλεί η Φωτίου

Με εισαγγελική δίωξη προειδοποίησε η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης Θεανώ Φωτίου. Έκανε λόγο για «γνωστή τυχοδιωκτική πολιτική του Ποταμίου που όταν δε μας βγαίνει το ένα λέμε το άλλο», κατηγόρησε τον κ. Θεοχάρη για ψεύδη και τον «απείλησε» ακόμη και με εισαγγελική δίωξη λέγοντας «σε περιόδους προεκλογικές, ψευδείς ειδήσεις οι οποίες μάλιστα γράφονται στα πρακτικά Βουλής επιφέρουν ίσως και εισαγγελικές διώξεις».

«Το εισαγγελικό μπαίνει σε εισαγωγικό, γιατί πιστεύω ότι δεν εννοούσατε την ουσία» είπε ο κ. Κακλαμάνης απευθυνόμενος στην αναπληρώτρια υπουργό που ανταπάντησε «όσο το δεχτούν οι άλλοι αυτά που λένε να τα λένε σε εισαγωγικά».

Δημοφιλή