Αστρολογική πρόβλεψη για το Δημοψήφισμα

Αστρολογική πρόβλεψη για το Δημοψήφισμα
An unusual astronomical sundial related clock. Winston Churchills face. Bracken House, 1959, London
An unusual astronomical sundial related clock. Winston Churchills face. Bracken House, 1959, London
LatitudeStock - David Williams via Getty Images

Το δημοψήφισμα ως μία μορφή (πιο) άμεσης δημοκρατίας που είναι στο πλαίσιο της αντιπροσωπευτικής δημοκρατίας. Διενεργείται, κυρίως, με πρωτοβουλία των οργάνων της πολιτείας ή και ομάδας πολιτών υπό προϋποθέσεις, προκειμένου το εκλογικό σώμα με την ψήφο του να εγκρίνει ή να απορρίψει ένα ζήτημα μείζονος σημασίας.

Έτσι ή κάπως έτσι ορίζεται το λήμμα περί δημοψηφίσματος.

Όπως αναφέρει ο αστρολόγος Γ. Μπαρδόπουλος στο Κανάλι 1, «Από πλευράς μου σύντομα θα τοποθετηθώ για την έκβαση του δημοψηφίσματος, αν τελικά πραγματοποιηθεί ». Για το τελευταίο θα αναφερθώ πριν την πρόβλεψη. Δεν έχω σκοπό να σας κουράσω πολύ με την ανάλυση για την μέρα του δημοψηφίσματος και θα σταθώ στα πιο «λογικά» αστρολογικά στοιχεία που θα καταλάβει ακόμα και ο πιο άπειρος αναγνώστης σχετικά με την αστρολογία. θα σταθούμε στις ενδείξεις της Σελήνης του κ Πρωθυπουργού και της Σελήνης του δημοψηφίσματος, αν τελικά πραγματοποιηθεί, της 5 Ιουλίου 2015. Και ο λόγος είναι απλός που μένω στις «δυο Σελήνες». Διότι σε έναν πολιτικό η Σελήνη είναι ο βασικός συντελεστής για τη αποδοχή και την ψήφο από το εκλογικό σώμα του λαού. Υπάρχουν και αλλά πολλά στοιχεία που μας προσθέτουν επιπλέον βεβαιότητα, που στην κυριολεξία ο απλός αναγνώστης τα βρίσκει βαρετά και σε αυτά δεν θα επεκταθούμε!

Ας πάμε στις 5 Ιουλίου 2015, ημερομηνία διεξαγωγής του δημοψηφίσματος.

Παρατηρούμε ότι η Σελήνη εκείνη την ώρα είναι στην 23ο Υδροχόου και 24 πρώτα. Εως στις 19:00 που κλείνουν οι κάλπες του δημοψηφίσματος η Σελήνη έχει τις εξής όψεις: Στις 7:13 αντίθεση με Αφροδίτη, στις 11:18 ο Ερμής έχει εξάγωνο με Αφροδίτη, στις 15:31 η Σελήνη έχει δυσμενές τετράγωνο με τον Κρόνο και στις 17:22 τελειώνει η κενή πορεία της καθώς εισέρχεται στο ζώδιο των Ιχθύων. Πλανητικές επιρροές που το μόνο που δείχνουν είναι ότι υπάρχει διάχυτη η ανάγκη για αίσθηση ασφάλειας μαζί και του φόβου, καθώς όλοι πορεύονται σε πλήρη σύγχυση σκέψης και εντονοτάτου προβληματισμού.

Η Σελήνη του δημοψηφίσματος είναι σε τετράγωνο με την Σελήνη του κ Πρωθυπουργού που βρίσκεται στην 26ο06΄ στο ζώδιο του Σκορπιού. Ένδειξη ή σημείο αρνητικό ως προς τα τελικά σχέδια του κ Πρωθυπουργού που εκτείνονται και πέραν της μέρας του δημοψηφίσματος. Δηλαδή, και στην τελική έκβαση του σχεδίου του δεν θα του βγει όπως το έχει σχεδίαση ή σχεδίασε και τον συμβούλεψε το επιτελείο του. Μάλλον είχαν λάθος στρατηγική οι σύμβουλοι του.

Η Κυβέρνηση του κ Πρωθυπουργού προτείνει το «ΟΧΙ» σαν ψήφο. Από πλευράς μου το ορίζω σαν «πρόταση της Κυβέρνησης» διότι αυτή η πρώτη πρόταση που είναι το ΟΧΙ ενδέχεται να αλλάξει ή να ουδετεροποιηθεί!!

Και στον Χάρτη του δημοψηφίσματος θα σταθώ σε μερικά ακόμα, αρνητικά στοιχεία. Το Μεσοδιάστημα του ωροσκόπου και του Μεσουρανήματος βρίσκεται στην 29ο 54΄ στο ζώδιο του Ταύρου, σε δυσμενή αντίθεση με τον ανάδρομο Κρόνο. Και από τον ίδιο χάρτη την ημέρα του δημοψηφίσματος ο Αστεροειδής Δήμητρα ή Ceres είναι στις 6ο 41΄του Υδροχόου ανάδρομος σε δυσμενή αντίθεση με το γενέθλιο μεσοδιάστημα του Άρη – Κρόνου του κ Πρωθυπουργού.

Ο Αστεροειδής Δήμητρα είναι ο κατ’ εξοχήν δείκτης δημοφιλίας για ένα πολιτικό πρόσωπο. Αυτός ο δείκτης είναι σε δυσμένεια με τον άξονα της αποδόμησης του κ Πρωθυπουργού. Κάτι έχει κάνει λάθος, αλλά δυστυχώς ή ευτυχώς, άγνωστο για ποιον ή για ποιους, αυτό το ετος (2015) είναι το χρονικά κύριο σημείο καμπής στην πολιτική του καριέρα. Και όλα δείχνουν ότι δεν έχει καθόλου σωστούς σύμβουλους ή έστω αστρολογικό σύμβουλο ή αν έχει δεν γνωρίζει αστρολογία.

Η προσέλευση του εκλογικού σώματος αναμένεται να είναι πολυπληθής στις ώρες μέχρι το μεσημέρι που είναι και πιο δύσκολες αλλά και το πιο αποφασισμένο κομμάτι σχετικά με την ψήφο τους. Από το απόγευμα και μετά αναμένεται όσοι προσέλθουν, που ενδέχεται, να είναι τα μεγαλύτερα σε ηλικία άτομα να έχουν απόλυτη σύγχυση ως προς την πρόθεση ψήφου τους αλλά και να μεταβάλουν την γνώμη τους την τελευταία στιγμή.

Τέλος, ο αστρολόγος αναφέρει: «Από πλευράς μου σύντομα θα τοποθετηθώ για την έκβαση του δημοψηφίσματος, αν τελικά πραγματοποιηθεί».

Δημοφιλή