Οι κρίσιμες ώρες της Ελλάδας μέσα από το χιούμορ του ίντερνετ

Οι κρίσιμες ώρες της Ελλάδας μέσα από το χιούμορ του ίντερνετ
Facebook

«Η κωμωδία είναι απλά ένας αστείος τρόπος για να είσαι σοβαρός» έχει πει ο σερ Πίτερ Ουστίνοφ και δε θα μπορούσαμε να συμφωνήσουμε περισσότερο με αυτό.

Οι μέρες που ζούμε από την περασμένη Παρασκευή είναι από τις πλέον δύσκολες, συναισθηματικά φορτισμένες, άγριες, διχαστικές, απελπιστικές, και εν τέλει κρίσιμες που έχει περάσει η Ελλάδα στη σύγχρονη ιστορία της. Επειδή όμως η απαισιοδοξία και η μεμψιμοιρία δεν βοήθησαν ποτέ κανέναν και επειδή αρνούμαστε να αφήσουμε την επικαιρότητα να μας ρίξει σε μια βαθιά κατάθλιψη χωρίς γυρισμό, συγκεντρώσαμε μερικές από τις καλύτερες φωτογραφίες, βίντεο και χιουμοριστικά meme, γενικότερα, που έχουμε δει να ποστάρονται στα κοινωνικά δίκτυα το τελευταίο διάστημα, για να ξορκίσουμε αυτό το κλίμα μαυρίλας που πλανάται γύρω μας. Και να ανεβάσουμε λίγο και τη δική σας διάθεση. Άλλωστε, αν δεν προσπαθήσουμε να διατηρήσουμε το χιούμορ μας σε μια τέτοια περίοδο, τότε πότε;

Η λίστα θα εμπλουτίζεται συνεχώς με νέες χιουμοριστικές προσθήκες -κάτι μας λέει πως θα υπάρξει άπλετο υλικό μέχρι και την Κυριακή. Μετά, βλέπουμε.

referendum memes

Posted by OOOχι Καργιολάκι on Tuesday, 30 June 2015

Δημοφιλή