8 ιστορίες από τα παρασκήνια του How I Met Your Mother που θα σας κάνουν να δείτε τη σειρά με άλλο μάτι

8 ιστορίες από τα παρασκήνια του How I Met Your Mother που θα σας κάνουν να δείτε τη σειρά με άλλο μάτι
CBS

Όσοι πιστεύετε πως γνωρίζετε τα πάντα για το How I Met Your Mother, ετοιμαστείτε να δείτε την αγαπημένη σας σειρά από μια νέα οπτική γωνία που σίγουρα θα σας κάνει να ξεχάσετε αρκετά από όσα ξέρατε για αυτήν.

Η Alyson Hannigan, γνωστή και ως «Lily Aldrin», έκανε ένα διάλειμμα από το γεμάτο πρόγραμμά της -είναι μια πολυάσχολη μαμά και παίζει στην νέα ταινία «Modern Love»- και αφηγήθηκε στην αμερικάνικη έκδοση της Huffington Post μερικές ιστορίες από τα παρασκήνια του HIMYM. Προσοχή όμως: ίσως αλλάξουν μια για πάντα το πώς βλέπατε ή βλέπετε ακόμα τη σειρά.

1. Οι πρωταγωνιστές σκέφτηκαν κάποι στιγμή να κάνουν μια παρέμβαση στους εαυτούς τους επειδή το είχαν παρακάνει με τα λογοπαίγνια.

Image: Netflix

Όταν ρωτήθηκε αν ως καστ είχαν κάνει κάποιες παρεμβάσεις μεταξύ τους που δεν προβλήθηκαν στη σειρά, η Hannigan είπε «Είχαμε συζητήσει πως χρειαζόταν να κάνουμε μια παρέμβαση στους εαυτούς μας ώστε να σταματήσουμε να κάνουμε τόσα πολλά λογοπαίγνια. Κάναμε λογοπαίγνια για ώρες και ώρες και ώρες. Ήταν τέλειο, αλλά κάπου σκεφτόμασταν “Ίσως να έχουμε πρόβλημα”. Αλλά το διασκεδάζαμε».

2. Το βιολογικό παιδί της Alyson Hannigan απολύθηκε από τη σειρά.

Ένα από τα παιδιά της Hannigan ήταν να παίξει το δεύτερο παιδί της Lily και του Marshall, τα πράγματα όμως δεν εξελίχθηκαν έτσι στο τέλος. «Απέλυσαν το παιδί μου από αυτόν τον ρόλο. Ήταν να παίξει το μωρό αλλά ο (παραγωγός) Carter Bays είπε “Όχι. Είναι πολύ μεγάλη” και την αντικατέστησαν», είπε η Hannigan.

«Ήμουν σε φάση “Απέλυσες το παιδί μου. Καταρχάς, αυτό είναι ηλικιακός ρατσισμός. Δεν νομίζω πως μπορείς να απολύσεις κάποιον επειδή είναι πιο μεγάλος σε ηλικία”.» αστειεύτηκε η ηθοποιός.

3. Το Cockamouse ήταν αληθινό.

Image: PopSugar

Όλοι θυμάστε το Cockamouse. Εκείνο το μυστηριώδες υβρίδιο κατσαρίδας και ποντικού που ο Marshall και η Lily είχαν βρει στο διαμέρισμά τους και στην πορεία ο Ted και η Zoe στο δωμάτιο του ξενοδοχείου. Μπορεί να ακούγεται σαν κάτι που βγήκε από τη φαντασία των σεναριογράφων, το Cockamouse όμως βασίστηκε σε μια αληθινή ιστορία.

«Ναι, βασίζεται σε κάτι που συνέβη στην (παραγωγό) Kourtney Kang, σε ένα διαμέρισμα που ζούσε κάποτε στην Νέα Υόρκη» λέει η Hannigan. «Δεν ήταν σίγουροι αν ήταν κατσαρίδα ή ποντίκι. Και ήταν σχεδόν σίγουροι πως πρέπει να ήταν κάτι ενδιάμεσο και όντως έφυγε πετώντας».

Η απάντηση της HuffPost σε αυτό ήταν «Μας κάνεις πλάκα;» και η Hannigan είπε «Δεν νομίζω πως πέταξε έξω από το παράθυρο, αλλά πετούσε».

4. Οι πρωταγωνιστές ήθελαν αρχικά τη Victoria για Μητέρα.

«Στην αρχή, ήθελα η Victoria να είναι η μαμά» είπε η Hannigan. «Νομίζω πως ο Carter είπε αργότερα πως αν η σειρά είχε ακυρωθεί, η Victoria μάλλον θα γινόταν η μαμά. Αλλά ξέρεις, θα ερχόταν κάποιος υπέροχος στη σειρά και όλοι θα λέγαμε “Ναι, θέλουμε αυτή να είναι η μαμά”, οπότε ουσιαστικά, όποια έμενα για αρκετό διάστημα στη σειρά, θέλαμε αυτή να πάρει το ρόλο. Λέγαμε “Αφήστε την να γίνει η μαμά! Αφήστε την”. Απλά, τις αγαπούσαμε όλες».

5. Κάποιοι από το καστ ήξεραν από την αρχή πως η μητέρα θα πέθαινε.

Image: Giphy

Ο ηθοποιός Josh Radnor (Ted) έμαθε τη μεγάλη σεναριακή ανατροπή του HIMYM κατά τη διάρκεια της 1ης σεζόν της σειράς -και η Hannigan το έμαθε εξίσου νωρίς. Έπρεπε να γυρίσουν από την αρχή της σειράς αρκετές αντιδράσεις των παιδιών του Mosby, οι οποίες θα έπαιζαν σε μεταγενέστερες σεζόν, είπε η Hannigan, και μετά από αυτό ξεκίνησαν κάποιοι «ψίθυροι» πως η σειρά θα τελείωνε με τον θάνατο της μητέρας.

«Ήξερα πως αυτό θα συνέβαινε» είπε η Hannigan. «Δεν ήξερα ποια θα ήταν η μαμά, αλλά ήξερα πως ο λόγος για τον οποίο έλεγε όλες αυτές τις ιστορίες ήταν επειδή αυτή είχε πεθάνει, το οποίο ήταν πολύ γλυκό».

6. Οι παραγωγοί ανησυχούσαν μήπως η Alyson Hannigan και η Cristin Milioti έμοιαζαν υπερβολικά.

Η Hannigan είπε πως η όλη διαδικασία ανεύρεσης της σωστής ηθοποιού που θα έπαιζε την μητέρα ήταν «πολύ μυστική» και κάποια στιγμή άρχισαν να υπάρχουν υποψίες στο πλατό όταν τα trailer που ήταν πάντα ελεύθερα σε όλους, ήταν τώρα κλειδωμένα. Η Hannigan είπε πως η πρώτη φορά που γνώρισε την μητέρα, την ηθοποιό Cristin Milioti, ήταν στο trailer του μακιγιάζ επειδή οι παραγωγοί ήθελαν να δουν πως φαίνονται οι δύο γυναίκες δίπλα-δίπλα.

«Ήθελαν να μας δουν τη μία δίπλα στην άλλη για να δουν αν έπρεπε να αλλάξουν τα μαλλιά ή κάτι άλλο πάνω μας, επειδή ανησυχούσαν λίγο πως θα μοιάζαμε. Οπότε έκατσα δίπλα της και κάποιοι μας παρατηρούσαν μαζί», είπε.

7. Η Alyson Hannigan ήταν ο λόγος που η Lily δεν είχε ποτέ μουσικό-χορευτικό νούμερο στη σειρά.

Image: Giphy

Όλοι οι πρωταγωνιστές του HIMYM είχαν κάποια στιγμή ένα μουσικό-χορευτικό κομμάτι στη σειρά, εκτός από την Lily -και τελικά υπήρχε λόγος για αυτό.

«Τους ικέτεψα να μην με αναγκάσουν» είπε η Hannigan. «Ναι, το τραγούδι ήταν ποτέ κάτι που ήθελα να κάνω δημοσίως. Είναι κάτι σαν φοβία. Ξέρω πως ακούγεται περίεργο, αλλά πάντα ένιωθα έτσι. Και στη πορεία βρήκα τον εαυτό μου να παίζει σε σειρές που ήθελαν να κάνουν επεισόδια-μιούζικαλ και ήμουν σε φάση “Όοοοοχι!”».

Η Hannigan είπε πως έχει γίνει καλύτερη στο τραγούδι αλλά «δεν πρόκειται να κυκλοφορήσω και δίσκο στο άμεσο μέλλον».

8. Αν ήταν στο χέρι του Jason Segel, το ΗΙΜΥΜ θα έκανε ένα τηλεοπτικό reunion με κεντρικό θέμα το Χανουκά.

A photo posted by Jason Segel (@jasonsegel) on

Η ηθοποιός είπε στην HuffPost πως φυσικά και θα συμμετείχε σε ένα reunion του HIMYM και πως ο Jason Segel είχε αρκετές ιδέες σχετικά με αυτό, κατά το φινάλε της σειράς.

«O Jason είχε σκεφτεί κάποια πολύ αστεία σπέσιαλ επεισόδια, όπως ένα σπέσιαλ με το Χανουκά και διάφορα άλλα, μαζί με τον Carter. Ήταν αρκετά αστείο... Ο Carter είπε πως μπορούμε να κάνουμε οχτώ σπέσιαλ επεισόδια με το Χανουκά, ένα για κάθε βραδιά της γιορτής. Είμαι μέσα για κάτι τέτοιο», είπε.

Όπως θα έλεγε και ο Barney Stinson, αν συνέβαινε αυτό, θα ήταν πραγματικά:

Image: Mtvnn

Δημοφιλή