Γερμανοί κωμικοί υπέρ της Ελλάδας: Έχουμε την ευκαιρία να μην συμπεριφερθούμε σαν μ@λ@κες για πρώτη φορά

Γερμανοί κωμικοί υπέρ της Ελλάδας: Έχουμε την ευκαιρία να μην συμπεριφερθούμε σαν μ@λ@κες για πρώτη φορά

Καλοκαίρι 2015, κάπου στη μεγαλύτερη οικονομία της Ευρώπης... Δύο νέοι άνδρες, ο καθένας σε ένα διαφορετικό δωμάτιο πολυτελούς ξενοδοχείου, με τα λευκά μπουρνούζια τους, μιλάνε στο τηλέφωνο. Και όπως είναι λογικό, μιλάνε για το θέμα «που δεν τους αφήνει να κοιμηθούν», αυτό της Ελλάδας.

Αντί όμως να εκφράσουν τα δικά τους επιχειρήματα, υιοθετούν τους τίτλους διάφορων γερμανικών ΜΜΕ που είναι έξαλλα με τη χώρα μας! «Αυτοί οι Έλληνες κλέφτες καταστρέφουν τα ευρώ μας!» (Bild). Και το «χειρότερο πράγμα είναι ότι οι Έλληνες είναι δύο φορές πιο πλούσιοι από εμάς τους Γερμανούς», απαντά εξοργισμένος ο άλλος, (επίσης Bild).

Και από εκεί, οι κατηγορίες που ξεστομίζονται από τους δύο θυμωμένους Γερμανούς όλο και χειροτερεύουν. «Τυφλοί οδηγοί ταξί, παντρεμένοι χήροι, νεκροί με συντάξεις» (Die Welt), φωνάζει ο ένας. «Πουλήστε τα νησιά σας, χρεοκοπημένοι Έλληνες... και την Ακρόπολη επίσης!» (Bild), απαντάει ο άλλος. Οι τίτλοι - προσβολές είναι ατελείωτοι όπως μπορεί κανείς να διαπιστώσει βλέποντας το βίντεο.

Εκεί που όμως κάποιος έχει αρχίσει να εξοργίζεται με τη σειρά του με την απαράδεκτη επιχειρηματολογία που φαίνεται να υιοθετούν οι δύο τύποι με τα μπουρνούζια, τότε συνειδητοποιεί ότι τον εν λόγω βίντεο είναι στην πραγματικότητα υπέρ της Ελλάδας με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο.

Ξαφνικά, η οθόνη γίνεται μαύρη και ακολουθεί το εξής μήνυμα:

«Αυτό το καλοκαίρι, εμείς οι Γερμανοί έχουμε μια ιστορική ευκαιρία. Την ευκαιρία να μην συμπεριφερθούμε σαν μ@λ@κες για πρώτη φορά. Έχουμε καλούς λόγους να βοηθήσουμε την Ελλάδα. Επειδή κάτι διακυβεύεται, για το οποίο δεν μιλάμε πια. Η Ευρώπη.»

Αυτός είναι ο υπέροχος τρόπος που οι δύο δημοφιλείς Γερμανοί κωμικοί από τις εκπομπές Neo Magazine Royale και Circus Halli Galli αποφάσισαν να δείξουν την αλληλεγγύη προς τη χώρα μας και να στείλουν στη δική τους κυβέρνηση ένα ηχηρό μήνυμα: «Χωρίς την Ελλάδα, για ποια Ευρώπη ακριβώς μιλάμε;»

Απολαύστε τους!

Δημοφιλή