Τι κάνουν 5 πολύ επιτυχημένοι άνθρωποι το σαββατοκύριακο

Τι κάνουν 5 πολύ επιτυχημένοι άνθρωποι το σαββατοκύριακο
Microsoft chairman Bill Gates speaks at the company's annual shareholder meeting Tuesday, Nov. 19, 2013, in Bellevue, Wash. (AP Photo/Elaine Thompson)
ASSOCIATED PRESS
Microsoft chairman Bill Gates speaks at the company's annual shareholder meeting Tuesday, Nov. 19, 2013, in Bellevue, Wash. (AP Photo/Elaine Thompson)

Για μερικούς τα σαββατοκύριακα είναι ιερά. Είναι οι ημέρες που ησυχάζουν, περνούν χρόνο με τα αγαπημένα τους πρόσωπα ή κάνουν όλα όσα δεν προλαβαίνουν να κάνουν τις καθημερινές. Αυτό που είναι πολύ ενδιαφέρον, όμως, είναι να εξετάσει κανείς τι κάνουν οι πολύ επιτυχημένοι άνθρωποι τις μέρες εκείνες και το Business Insider έχει τις απαντήσεις. Λέτε να είναι αυτό το μυστικό της επιτυχίας τους;

Ο Elon Musk περνάει χρόνο με τα παιδιά του

Ο δισεκατομμυριούχος και Γενικός Διευθυντής της Tesla και της SpaceX, έχει 5 γιους και σύφμωαν με τα όσα είπε στην ιστοσελίδα Mashable, φροντίζει να περνάει χρόνο μαζί τους τα σαββατοκύριακα και στο ενδιάμεσο στέλνει και μερικά επαγγελματικά email.

Ο Bill Gates χαλαρώνει

Μπορεί 20 χρόνια πριν να πήγαινε στο γραφείο, αλλά όπως ανέφερε στο Reddit την προηγούμενη χρονιά, πλέον προσπαθεί να μη σπαταλά την ενέργειά του εκεί. Προτιμά να βλέπει την κόρη του να κάνει ιππασία ή να διασκεδάζει με παραδοσιακούς τρόπους.

Η Arianna Huffington ασχολείται με τα email της

Αν και όπως εξομολογείται η ίδια, της αρέσει να κοιτάζει τα email της το Σάββατο, δεν περιμένει ποτέ απάντηση από τους εργαζόμενους της εκείνες τις μέρες.

«Μπορεί να στείλω ένα email στις 11 το βράδυ, για να μην το έχω άγχος, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι περιμένω απάντηση», ανέφερε στο Mashable.

Ο Sergey Brin κάνει δραστηριότητες που του ανεβάζουν την αδρεναλίνη

Στον συνιδρυτής της Google αρέσει να ζει στα όρια και προσπαθεί να κάνει όσα περισσότερα πράγματα μπορεί για να επιτύχει αυτόν τον σκοπό, ακόμα κι αν πρόκειται για ελεύθερη πτώση.

Ο Adam Nash βγαίνει ραντεβού

Ο Γενικός Διευθυντής της ιστοσελίδας Quora προτιμά να βγαίνει ραντεβού με την γυναίκα του και να απολαμβάνει την προσωπική του ζωή.