Η 24MEDIA δείχνει το δρόμο στο digital video content

Η 24MEDIA δείχνει το δρόμο στο digital video content

Native advertising και content marketing projects, καλύψεις μεγάλων αθλητικών γεγονότων, απολαυστικές συνεντεύξεις, life and culture παραγωγές καθώς και κορυφαίες live web αθλητικές εκπομπές. Στις video παραγωγές της 24MEDIA, ένα play δεν είναι αρκετό!

Το μεγαλύτερο Digital Media Group στην Ελλάδα, προχωρά σε πρωτογενείς video παραγωγές και πρωταγωνιστεί και σε αυτή την έκφανση των Digital Media, επενδύοντας στο premium video content, ακολουθώντας τις επιταγές της εποχής.

Η δημιουργικότητα και η ποιότητα είναι τα δύο βασικά συστατικά για ένα πετυχημένο βίντεο, χωρίς όμως την κατάλληλη ομάδα, τα εργαλεία αυτά είναι μισά. Η έμπειρη ομάδα Content & Audience Development της 24MEDIA παίζει «ρόλο κλειδί» σε όλη τη διαδικασία, καθώς φροντίζει να δημιουργεί, να κατευθύνει, και να παρακολουθεί την οργάνωση της κάθε παραγωγής, έχοντας ως τελικό στόχο το -υψηλής αισθητικής- περιεχόμενο.

Αναπόσπαστο μέρος των παραγωγών, είναι τα ίδια τα sites της 24MEDIA που δίνουν συνεχώς νέες ιδέες σε επίπεδο παραγωγής εξυπηρετώντας με απόλυτη ισορροπία τόσο τις ανάγκες των αναγνωστών τους, όσο και την προώθηση των προϊόντων και υπηρεσιών.

Premium local και global brands, αποτελούν τους κύριους εκφραστές του native advertising στην εγχώρια αγορά και πώς αυτό εξελίσσεται σε video content, υποστηρίζοντας μια συνολική ενέργεια που αποτελείται από κείμενα, φωτογραφίες, διαγωνισμούς, συνεντεύξεις, θεματικά αφιερώματα, μέχρι βιωματικές εμπειρίες των συντακτών τους.

Η υλοποίηση των video παραγωγών γίνεται με υψηλά standards τα οποία εξασφαλίζουν και εγγυώνται οι συνεργάτες της 24MEDIA, συνθέτοντας ένα ποικιλόμορφο και ευέλικτο native περιβάλλον.

Η συνέχεια θα είναι ακόμη πιο εντυπωσιακή.