Φλαμπουράρης: Η Αριστερά είναι κυβέρνηση, όχι αντιπολίτευση, συνέλθετε

Φλαμπουράρης: Η Αριστερά είναι κυβέρνηση, όχι αντιπολίτευση, συνέλθετε
Eurokinissi

Έκκληση προς τους διαφωνούντες στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ απηύθυνε ο υπουργός Επικρατείας, Αλέκος Φλαμπουράρης, σε συνέντευξή του στον ΣΚΑΙ.

Ο κ. Φλαμπουράρης είναι ότι για πρώτη φορά υπάρχει αριστερή ριζοσπαστική κυβέρνηση στη χώρα και την Ευρώπη και είναι άδικο να μην της δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης τα ίδια της τα στελέχη.

«Κι εμένα με πίκρανε και τον πρωθυπουργό ακόμη περισσότερο, παρόλα αυτά είναι σύντροφοί μου ακόμη και τους κάνω έκκληση την τελευταία στιγμή να επανέλθουν, να συνέλθουν, να συνειδητοποιήσουμε ότι η κατάσταση είναι διαφορετική, η Αριστερά είναι στην κυβέρνηση, δεν είναι αντιπολίτευση» τόνισε, εκτιμώντας ότι οι επιλογές είναι ή φεύγεις από την κυβέρνηση ή αγωνίζεσαι μέσα σε αυτές τις συνθήκες να διευκολύνεις αυτούς που πλήττονται περισσότερο. Επίσης, τόνισε ότι η κυβέρνηση δεν ετοιμάζεται για εκλογές και ότι προέχει το κλείσιμο όσο το δυνατόν πιο συμφέρουσας συμφωνίας, αποκλείοντας παράλληλα το ενδεχόμενο κυβέρνησης εθνικής ενότητας ή κυβέρνησης προσωπικοτήτων.

Σχετικά με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου, είπε ότι είναι πρόεδρος της Βουλής, άρα πρέπει να έχει μια σχετική αυτονομία από το κόμμα. «Πρέπει να είναι πρόεδρος όλων των βουλευτών».

Παπαδημούλης: Οι διαφορές είναι μεγάλες

Σε τοποθέτηση σχετικά με τις διαφοροποιήσεις στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ προχώρησε ο ευρωβουλευτής Δημήτρης Παπαδημούλης.

Δημοφιλή