35 γυναικεία ψέμματα που όλες έχουμε πει. Αν είσαι άντρας τα έχεις ακούσει και μάλλον τα έχεις πίστεψει

35 γυναικεία ψέμματα που όλες έχουμε πει. Αν είσαι άντρας τα έχεις ακούσει και μάλλον τα έχεις πίστεψει
renaissancechambara/Flickr

Μικρά, καθημερινά, αθώα (;) ψέμματα. Αν είσαι γυναίκα σίγουρα τα έχεις πει, αν είσαι άντρας, σίγουρα τα έχεις ακούσει (...και τούμπαλιν, η αλήθεια είναι, αλλά αυτό θα το αναλύσουμε σε άλλο κείμενο).

Στύψαμε το μυαλό μας για να θυμηθούμε τι ψεματάκια έχουμε πει κατά καιρούς, ρωτήσαμε τις φίλες μας, ρωτήσαμε τις αναγνώστριες. Και αυτή είναι η λίστα με τα πιο κοινά ψέματα που λένε οι γυναίκες, για να κυλά η ζωή λίγο πιο ήρεμα και χωρίς εντάσεις...

Μίλα μου βρώμικα

1.Sorry μωρό μου, και εγώ σε θέλω πολύ, αλλά να...έχω περίοδο (Ήρθε να αντικαταστήσει το «αγάπη μου έχω πονοκέφαλο»)

2.Τελείωσες; -Ναι μωρό μου! (Φυσικά και τελειώνουμε απλά όχι πάντα...Εξάλλου και εσύ, πρέπει να το παραδεχθείς, δεν προσπαθείς πάντα το ίδιο)

3.Λίγο το άγχος, λίγο η κούραση, κάποιες φορές οι άνδρες δεν είναι πάντα... ετοιμοπόλεμοι. Συνήθως η ατάκα που θα ακούσουν είναι η εξής: «Δεν πειράζει αγάπη μου, συμβαίνουν αυτά» (όντως συμβαίνουν αλλά το σκέλος «δεν πειράζει» είναι συχνά ένα μικρό ψέμα γιατί πολύ απλά δεν θέλουμε «αυτό» να συμβαίνει σε εμάς)

4.Φυσικά και βρίσκω αστείο που αποκαλείς το πέος σου... Μήτσο/ Κούλη/ Θανάση/ Τάσο (βασικά είναι γελοίο αλλά δεν θα τα χαλάσουμε στις λέξεις)

5.Φυσικά και έχεις το ιδανικό μέγεθος...

6.Αν και θεωρώ ότι δεν είναι σωστό που ρωτάς, θα σου πω: Όχι, δεν έχω πάει με περισσότερους από 5 (Μα, γιατί ρωτάς κι εσύ;)

7.Εννοείται πως δεν έχω κάνει τίποτα με τον Δημήτρη. Είναι μόνο φίλος μου και τίποτε άλλο (Μπορεί και να είναι μόνο φίλος. Αλλά αν δεν είναι, δεν θα το μάθεις ποτέ)

8.Τα κορίτσια δεν συζητάμε ποτέ μεταξύ μας για τη σεξουαλική μας ζωή (όταν έχουμε κάτι σοβαρό συνήθως δεν κάνουμε τέτοια συζήτηση. Όταν δεν είναι όμως...όλα παίζουν)

9.Για σένα δεν έχω συζητήσει ποτέ με τις φίλες μου (Βλέπε πιο πάνω...)

10.Είσαι ο καλύτερος από όλους στο κρεβάτι (μπορεί και να ισχύει αλλά μην το δένεις)

Ζήλεια μου, με σένα η καρδιά μου είναι ζωντανή...

11.Δεν με νοιάζει εάν με απατήσεις αρκεί να μην το μάθω ποτέ (φρόντισε όμως να μην με απατήσεις και ΣΙΓΟΥΡΑ φρόντισε να μην το μάθω)

12.Φυσικά και δεν έκανε τίποτα χθες το βραδύ που βγήκα με τα κορίτσια (Εννοείται πως φλέρταρα αλλά μέχρι εκεί...Γιατί πραγματικά, υπάρχουν άνθρωποι που μπορούν να ζήσουν χωρίς να φλερτάρουν;)

13.Πως σου ήρθε η ιδέα πως δεν συμπαθώ την καλύτερή σου φίλη... Απλά δεν την ξέρω ακόμη και τόσο καλά (συνήθως δεν θέλουμε να την γνωρίσουμε καλύτερα)

14.Όχι, δεν χωρίσαμε επειδή υπάρχει άλλος (μπορεί και ναι. Ποιος ξέρει...)

15.Και βέβαια δεν ζηλεύω...Θαυμάζω και εγώ όσο και εσύ μια ωραία γυναίκα που περνάει από μπροστά μου (στο κεφάλι των περισσότερων γυναικών συμβαίνει αυτό όταν λένε τη συγκεκριμένη ατάκα: %**&#%^@#%@%!*&)

16.Όχι, δεν μου την έπεσε κανένας στις διακοπές μωρό μου (Ναι μου την έπεσε αλλά που να σου εξηγώ τώρα πως δεν έκανε τίποτα και γιατί δεν έκανα)

The X file

17.Φυσικά και έχω ξεπεράσει τον πρώην μου (Μπορεί και ναι. Αλλά τι σε νοιάζει; Φρόντισε να με κάνεις να τον ξεχάσω)

18.Δεν έχω απατήσει ποτέ κανένα από τους πρώην μου (Χμ...ας το ξανασκεφτούμε)

Μικρά καθημερινά ψέματα

19.Ναι, εννοείται πως το έκανα (οτιδήποτε είχε πει ότι θα κάνει αλλά -ουπς- το ξέχασε..)

20.Τι έχεις; Τίποτα! (Ποτέ δεν είναι τίποτα. Απλά πρέπει να το βρείτε μόνοι σας)

21.Έχω πολύ δουλειά και δεν πρόλαβα να σε πάρω τηλέφωνο...θα τα πούμε μετά (μην το δέσεις!)

22.Πήρες τηλέφωνο; Συγνώμη κοιμόμουν (Εντάξει δεν κοιμόμαστε από τις 9 το βράδυ. Απλά μερικές φορές θέλουμε την ησυχία μας και δεν ξέρουμε πως να σας το πούμε)

23.Δεν έχω πρόβλημα να πάμε στη μαμά σου ή να έρθει μαζί μας (Πάλι; Πάλι; Πάλι; Χάθηκε ο κόσμος να ζούσε σε κάποια άλλη γωνιά του πλανήτη;)

24.Υπέροχα τα σουτζουκάκια της μαμάς σου (Όταν στα φτιάχνω εγώ δεν τα τρως...)

25.Γενικά είναι υπέροχα όλα όσα κάνει η μαμά σου (Ναι, καλά, εντάξει...)

26.Όχι μωρέ, δεν με ενοχλούν οι τρίχες στην πλάτη σου, δεν χρειάζεται να κάνεις αποτρίχωση (Που θα πάει θα της συνηθίσω...)

27.Δεν πειράζει που δεν κατέβασες τα σκουπίδια/έπλυνες τα πιάτα/σκούπισες/κρέμασες τις κουρτίνες ή έστω μάζεψες τα ρούχα σου. Θα το κάνω εγώ (επίσης στο κεφάλι των περισσότερων γυναικών συμβαίνει αυτό όταν λένε τη συγκεκριμένη ατάκα: %!#%^@#%@%!).

28.Οι φίλοι σου μπορούν να έρχονται στο σπίτι όποτε θέλουν (αρκεί να μην είναι πολύ συχνά και να μην φέρονται σαν γουρούνια)

29.Φυσικά και συμπαθώ όλους τους φίλους σου (Εκτός από τρεις- τέσσερις)

30.Σε μισή ώρα θα είμαι έτοιμη...(Δεν υπάρχει αυτό. Βαθιά μέσα σου το ήξερες πάντα)

31.Είμαι ήδη στο δρόμο. Φτάνω! (Βάφομαι και σε λίγο θα ντυθώ)

32.Υπέροχο το δώρο σου (Μα πότε επιτέλους θα μάθει τι μου αρέσει;)

Στα μαγαζιά

33.Αυτό το φόρεμα; Όχι δεν είναι καινούριο (Ναι, είναι)

34.Όχι, βέβαια. Δεν το πήρα ακριβά. Ήταν πολύ φτηνό. Είχε προσφορά (Εγώ τουλάχιστον το είδα ως μια μεγάλη ευκαιρία)

35.Και το τελευταίο: Εγώ δεν λέω ποτέ ψέματα