"Κοκκινίζει" ο Ερνάνι

"Κοκκινίζει" ο Ερνάνι
sport24.gr

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ: Αλέξης Βιρβίλης

Οι Σαμπράνο και Ερνάνι είναι οι δύο περιπτώσεις που παλεύουν οι "ερυθρόλευκοι" τις τελευταίες μέρες για το κέντρο της άμυνας και το αριστερό άκρο της επιθετικής γραμμής αντίστοιχα.

Σοβαρές εξελίξεις δεν προέκυψαν την Παρασκευή (31/7), όμως, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το θέμα του Περουβιανού στόπερ παίρνει αρνητική τροπή, ενώ αντιθέτως, η μεταγτραφή του Ερνάνι γίνεται ακόμη πιο εφικτή και ίσως μέσα στο Σαββατοκύριακο (1-2/8) να ολοκληρωθεί θετικά για τους πρωταθλητές.

Ο Σαμπράνο κάνει κανονικά προπονήσεις με την Άιντραχτ και το απόγευμα της Παρασκευής (31/7) σαν να προέκυπτε μία μικρή ανατροπή σκηνικού ως προς τις προθέσεις της γερμανικής ομάδας. Από εκεί που ο σύλλογος της Φρανκφούρτης φερόταν να ψάχνει για τον αντικαταστάτη του, το απόγευμα τα γερμανικά ΜΜΕ μετέδιδαν ότι η Άιντραχτ είναι αποφασισμένη να τον κρατήσει προτείνοντάς του ένα συμβόλαιο με καλύτερους οικονομικούς όρους! Επίσης, μην ξεχνάμε ότι υπάρχει και η Γαλατά που καραδοκεί... Ούτως ή άλλως ήταν εξ' αρχής μία πολύ δύσκολη περίπτωση για τους νταμπλούχους.

Ο Ολυμπιακός από την πλευρά του δεν είναι διατεθειμένος να περιμένει για πολύ, αν δει ότι δεν παίρνει απάντηση από τον Σαμπράνο. Ήδη έχει τραβήξει πολύ η ιστορία στο θέμα του στόπερ και η αλήθεια είναι πως στελέχη της ΠΑΕ αναφέρουν ότι το σίριαλ με τον Ζαμπράνο είναι πολύ πιθανό να ολοκληρωθεί το αργότερο μέχρι την Δευτέρα (3/8), όποια κατάληξη κι αν έχει.

Για τον Ερνάνι είναι πιο απλά τα πράγματα, γιατί η Πόρτο είναι φανερό πώς δεν τον υπολογίζει για τη φετινή σεζόν. Στη συγκεκριμένη υπόθεση το "αγκάθι" είναι η οψιόν αγοράς. Οι "δράκοι" επιμένουν στα 7-8 εκατ. ευρώ. Ο Ολυμπιακός το συζητάει σχεδόν για τα μισά. Στην Πορτογαλία ισχυρίζονται ότι μπορεί τελικά να βρεθεί η χρυσή τομή στα 6 εκατομμύρια. Είναι μία περίπτωση, πάντως, που δεν "καίει" τον Ολυμπιακό όσο το θέμα του στόπερ.

Τα τέλη Ιούλη βρήκαν τον Ολυμπιακό να έχει πουλήσει 14.000 διαρκείας ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν. Οι μειώσεις που έγιναν και οι προσιτές τιμές, είχαν ως αποτέλεσμα να υπάρξει τεράστιο ενδιαφέρον από τον φίλαθλο κόσμο των Πειραιωτών. Στόχος να "σπάσει" το ρεκόρ που είναι τα 18.250.

ΠΗΓΗ:Sport24.gr

Δημοφιλή