5 τηλεοπτικές σειρές για να (ξανά)δείτε το καλοκαίρι

5 τηλεοπτικές σειρές για να (ξανά)δείτε το καλοκαίρι
youtube

Το καλοκαίρι είναι σίγουρα η τέλεια εποχή για μπάνια, ήλιο και θάλασσα, αλλά σε περίπτωση που το καλοκαίρι σας βρει σε κάποια πόλη που δεν είναι παραθαλάσσια και το budget σας δεν σας επιτρέπει να φύγετε πολλές ή και καμία μέρα από το σπίτι σας είναι η ιδανική ευκαιρία για να περάσετε τον χρόνο σας βλέποντας σειρές, πολλές σειρές!

Εάν είναι αυτή η περίπτωσή σας, δεν θα θέλετε να δείτε μία σειρά καινούρια, που έχει μόνο μία σεζόν γιατί θα τελειώσει γρήγορα. Επιπλέον, καλό θα ήταν να επιλέξετε μία σειρά που θα σας κάνει να νιώσετε ευχάριστα ή θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον και θα κυλάει γρήγορα.

The Mindy Project

Έχει ήδη 3 σεζόν στην πλάτη της και πάει για την τέταρτη οπότε έχει μπόλικο υλικό για να δείτε. Η Μίντι, η πρωταγωνίστρια και σεναριογράφος της σειράς, είναι ένα νέο κορίτσι της εποχής της που δεν μοιάζει με κανένα άλλο. Μάχεται τα καθιερωμένα πρότυπα ομορφιάς με χιούμορ και βγαίνει νικήτρια σε έναν κόσμο που κυριαρχούν δίμετρες ξανθιές. Όσοι δεν την έχετε δει ακόμα, προτείνω να την ξεκινήσετε άμεσα. Με μία πρώτη ματιά μπορεί να μοιάζει ως μία τυπική, γυναικεία σειρά, αλλά το χιούμορ της είναι ικανό για να κερδίσει και τα δύο φύλα.

Lost

Δεν θα την δείτε επειδή είναι φοβερή, ούτε επειδή το τέλος της είναι συναρπαστικό. Το αντίθετο, πρόκειται για μία σειρά που ακόμα και οι σεναριογράφοι της ζήτησαν συγγνώμη για το τέλος που της έδωσαν. Σε κάθε περίπτωση, καλό θα ήταν να θυμηθείτε για ποιο λόγο όλοι μιλούσαν για αυτή τη σειρά όταν ξεκίνησε, και μάλιστα με τις καλύτερες προδιαγραφές, και για ποιο λόγο, επίσης, όλοι γκρινιάζουν για τον τρόπο που τελείωσε.

Parks and Recreation

Η Έιμι Πόλερ στα καλύτερά της, σε μία σειρά που η πρώτη σεζόν είναι αρκετά απογοητευτική. Αν, όμως, κάνετε υπομονή και ξεπεράσετε αυτό το μικρό εμπόδιο, μόνο γέλιο θα σας προσφέρει. Αρχικά, η πλοκή μπορεί να σας φανεί λίγο βαρετή αλλά πρόκειται για μία από τις πιο αστείες τηλεοπτικές σειρές και δεν θα σας απογοητεύσει. Αποκορύφωμα της σειρά αποτελεί ο Ρον Σουάνσον, ένας άνθρωπος που δυσκολεύεται να εκφράσει τα συναισθήματά του, αλλά όχι την απεριόριστη αγάπη που έχει για το μπέικον.

Grey's Anatomy

Έχει φτάσει αισίως τις 10 σεζόν, το οποίο σημαίνει ότι με έναν καλό προγραμματισμό μπορείτε να βγάλετε όλο τον Αύγουστο στον καναπέ σας. Μπορεί να αναφέραμε ότι καλό θα ήταν να δείτε κάτι ευχάριστο αλλά το Grey's Anatomy που κάθε του σεζόν τελειώνει με μπόλικο κλάμα και θανάτους είναι εθισμός. Επιπλέον, στην φετινή τελευταία σεζόν, συμβαίνουν συγκλονιστικά πράγματα (τα οποία δεν θα αναφέρω για να μην σας κάνω spoiler), αλλά πρέπει να τα δείτε! Εφοδιαστείτε με χαρτομάντηλα και έναν κουβά παγωτό και απολαύστε την.

Friends

Την έχετε ήδη δει. Αν δεν την έχετε δει τουλάχιστον μία φορά και είστε πάνω από 18 χρονών, τότε κάτι δεν πάει καλά! Εκτός ότι την παίζει κάθε σαββατοκύριακο τα τελευταία 10 χρόνια σε γνωστό κανάλι, μπορείτε να την κατεβάσετε και να δείτε όλα τα επεισόδια με τη σειρά. Τα Φιλαράκια θα σας κάνουν να γελάσετε ξανά και ξανά και θα σας φτιάξουν τη διάθεση. Επίσης, όσες φορές κι αν την έχετε δει, πάντα θα υπάρχουν πράγματα που δεν έχετε προσέξει τις προηγούμενες φορές, όπως τα φεμινιστικά μηνύματα που «περνάει» υποσυνείδητα ή να μάθετε πράγματα που δεν γνωρίζατε για το καστ. Πάντως, αν δεν έχετε μάθει ακόμα τις ατάκες απέξω, τότε έχετε περιθώριο να την δείτε για μία ακόμα φορά.