Ο Μπλεκ επέστρεψε: Κυκλοφόρησε το τεύχος Νο21 με τις νέες περιπέτειες του αγαπημένου ήρωα

Ο Μπλεκ επέστρεψε: Κυκλοφόρησε το τεύχος Νο21 με τις νέες περιπέτειες του αγαπημένου ήρωα
MPLEK

Προκαλώντας ιδιαίτερη συγκίνηση σε όλους όσοι μεγάλωσαν παρέα με τις ιστορίες του, ο Μπλεκ βρίσκεται ξανά ανάμεσά μας καθώς κυκλοφόρησε το τεύχος Νο21 με νέες περιπέτειες.

Ο αγαπημένος ήρωας, που μεγάλωσε γενιές και γενιές, εξακολουθεί να συναρπάζει τους μικρούς και μεγάλους αναγνώστες και, πλέον, κυκλοφορεί ανανεωμένος, με νέες αδημοσίευτες ιστορίες, ποικιλία χαρακτήρων, μηνιαίους διαγωνισμούς με δώρα και πολλές ακόμα εκπλήξεις.

Σε αυτό το τεύχος, στο ''Απόρθητο Φρούριο'' ο Μπλεκ συνεχίζει να πολεμά τους Άγγλους, έχοντας, όπως πάντα, στο πλευρό του τον καθηγητή Μυστήριο και τον μικρό Ρόντυ.

Συνεχίζονται οι ιστορίες του ΖΑΓΚΟΡ και του «Τερματοφύλακα γιατρού», ο ΜΑΡΤΙΝ ΜΙΣΤΕΡΙ, αλλά και οι νέες αδημοσίευτες ιστορίες του Ρόυ Ρέης από τη δεκαετία του 80'. Ακόμη, η συνέχεια του ΤΕΤΡΑΚΟΣΑΡΗ και βέβαια ο καθιερωμένος μηνιαίος διαγωνισμός με δώρο ένα tablet.

Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεότεροι:

Ποιος είναι ο Μπλεκ;

Το περιοδικό κυκλοφόρησε για πρώτη φορά στην Ελλάδα τον Ιούνιο του 1969, προερχόμενο από την γειτονική Ιταλία («Il Grande Blek Magigno», ο ιταλικός τίτλος), κι από τους διάσημους δημιουργούς Sartoris, Sinchetto και Guzzon («EsseGesse»), οι οποίοι εμπνεύστηκαν τον Μπλεκ το 1954. Ο ξανθός γίγαντας κυνηγός με το γούνινο καπέλο με ουρά διακρίθηκε στον αγώνα για την αμερικανική ανεξαρτησία από τους Βρετανούς αποικιοκράτες, κατά τα τέλη του 18ου αιώνα.

Περισσότερες πληροφορίες για την έκδοση μπορείτε να βρείτε και στο www.ccpublic.gr.

Δημοφιλή