Η κούκλα του "σατανά" που προσπάθησε να πνίξει το αφεντικό της

Η κούκλα του "σατανά" που προσπάθησε να πνίξει το αφεντικό της

Ανατριχίλα προκαλεί μια μαριονέτα που ο πρώην ιδιοκτήτης της ισχυρίζεται ότι προσπάθησε να τον στραγγαλίσει ενώ κοιμόταν με τη σύζυγό του.

Η 32χρονη ερευνήτρια μεταφυσικών Jayne Harris, από το Stourbridge του West Midlands, αφού σφράγισε τη μαριονέτα σε γυάλινο δοχείο, την κινηματογραφούσε κάθε βράδυ επί τρεις μήνες.

Τον περασμένο μήνα μάλιστα τρόμαξε όταν είδε στο βίντεο την ξύλινη κούκλα να "ζωντανεύει" και να κινείται ο σταυρός της.

"Δεν είχα δει ποτέ κάτι τόσο συναρπαστικό όσο αυτό. Μόλις είδα ένα κομμάτι της να κινείται ανατρίχιασα γιατί ήξερα ότι κατέγραψα κάτι σημαντικό και πρόσθεσε"Στόχος μας είναι να μάθουμε όσα μπορούμε για το πνεύμα και στη συνέχεια να προσπαθήσουμε να κατανοήσουμε γιατί βρίσκεται ακόμα εδώ".

Η Harris πήρε τον γέρο - μαριονέτα τον Νοέμβριο μετά τους ισχυρισμούς του ιδιοκτήτη της πως προσπάθησε να τον στραγγαλίσει το πνεύμα που έχει μπει μέσα της και επειδή τον είχαν στοιχειώσει εφιάλτες.

Ο John κληρονόμησε τη μαριονέτα του 1960 μετά τον θάνατο του πατέρα του. "Είχα ξεκαθαρίσει όλα τα υπάρχοντα του πατέρα μου, εκτός από τη μαριονέτα που φύλαξα στο συρτάρι δίπλα στο κρεβάτι μου.

Για κάποιο λόγο εκείνο το βράδυ ένιωσα ότι με έπνιγαν. Ήμουν ξύπνιος στο κρεβάτι και νόμιζα πως είδα μια σκιά να κινείται από τη μια πλευρά του παραθύρου στην άλλη και ανησύχησα πως κάποιος προσπαθούσε να μας τρομάξει.

Στη συνέχεια ένιωσα να πνίγομαι. Προσπάθησα να ξυπνήσω τη γυναίκα μου. Όταν σηκώθηκε θυμάμαι να κοιτάω τη μαριονέτα στο συρτάρι και να καταλαβαίνω πως ήταν αυτή".

ΠΗΓΗ: dailymail.co.uk

Δημοφιλή