«Ιερός πόλεμος» ISIS κατά Ερντογάν: Καλεί τους τζιχαντιστές να κατακτήσουν την Κωνσταντινούπολη

«Ιερός πόλεμος» ISIS κατά Ερντογάν: Καλεί τους τζιχαντιστές να κατακτήσουν την Κωνσταντινούπολη

«Ιερό πόλεμο» κατά του Ερντογάν κηρύσσει όπως φαίνεται το Ισλαμικό Κράτος. Μεσώ βίντεο, μέλος του Ισλαμικού Κράτους, αποκαλεί προδότη τον πρόεδρο της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν που έγινε φίλος των Αμερικάνων, των Εβραίων και του PKK, καλώντας τους τζιχαντιστές να κατακτήσουν της Κωνσταντινούπολης.

Όπως αναφέρει η Hurriyet, ο άνδρας που δεν κατονομάζεται και μιλά πολύ καλά τούρκικα, αναφέρει: «Μετά ήρθε ο προδότης Ερντογάν. Δεν κυβέρνησε με τους κανόνες του Θεού. Έγινε φίλος με τους αμερικανούς, τους εβραίους, τους σταυροφόρους, τα άθεα μέλη του PKK, τους φίλους του Ατατούρκ, τον Ελεύθερο Συριακό Στρατό και τους αποστάτες κατασκόπους της οικογένειας Σαούντ».

Κατηγορεί τον Ερντογάν ότι επέτρεψε την πρόσβαση σε τουρκικό έδαφος του PKK και του Ελεύθερου Συριακού Στρατού και ότι άνοιξε τις αεροπορικές βάσεις της Τουρκίας στους «σταυροφόρους και στα αεροσκάφη τους για να προστατεύσει το αθεϊστικό PKK».

Κατηγόρησε τον Ερντογάν ότι «έγινε υπηρέτης, κυρίως για να προστατεύσει τη θέση που επρόκειτο να χάσει» και κάλεσε τους Τούρκους πολίτες να επαναστατήσουν.

Δημοφιλή