4 πράγματα που πρέπει να πετάξετε (άμεσα) από την αποθήκη σας

4 πράγματα που πρέπει να πετάξετε (άμεσα) από την αποθήκη σας
shutterstock

Το ξεκαθάρισμα της αποθήκης είναι το βάσανο κάθε νοικοκυράς, αφού εκεί αποθηκεύει όλα τα αντικείμενα που ναι μεν δεν χρησιμοποιεί, αλλά δεν είναι και έτοιμη να τα αποχωριστεί. Εργαλειοθήκες, παλιά ρούχα και παπούτσια, αναμνηστικά και παλιός εξοπλισμός είναι μόνο μερικά από τα αντικείμενα που στοιβάζονται σε αποθήκες, πατάρια ή υπόγεια και πιάνουν χώρο. Σκέφτεστε να κάνετε, επιτέλους, αυτό το ξεκαθάρισμα που καιρό σκεφτόσασταν αλλά δεν μπορούσατε να πάρετε απόφαση; Ορίστε, ποια είναι τα 4 πράγματα που πρέπει να ξεφορτωθείτε πρώτα απ' όλα.

Όλα όσα έχουν λήξει

Αυτό σημαίνει μπογιά, μπαταρίες, καθαριστικά ή απολυμαντικά. Μπορεί να μην το ξέρετε, αλλά όλα τα παραπάνω έχουν ημερομηνία λήξης και αφού αυτή παρέλθει, καλό θα ήταν να μην τα χρησιμοποιείτε.

Πράγματα που έχουν σπάσει

Μπορεί να τα κρατάτε με την προοπτική να τα επισκευάσετε ή να τα φτιάξετε, αλλά αν έχουν περάσει πάνω από 1 χρόνο και δεν το έχει κάνει, οι πιθανότητες είναι ότι δεν θα το κάνετε καθόλου.

Όλα όσα έχετε αφήσει στη μέση

Έχετε ξεκινήσει να κάνετε κάποιες χειροτεχνίες ή κατασκευές και έχουν μείνει για πολύ καιρό στη μέση, οπότε ήρθε η στιγμή να φύγουν και από τη μέση! Δεν πειράζει που δεν καταφέρατε να τα ολοκληρώσετε, θα ξεκινήσετε καινούρια. Μην τα κρατάτε μόνο και μόνο για να μην παραδεχτείτε ότι δεν φτάσατε μέχρι τέλους με κάτι που ξεκινήσατε. Άλλωστε μπορείτε να αντιμετωπίσετε αυτό το ξεκαθάρισμα ως μία διαδικασία που πρέπει να φέρετε εις πέρας!

Αντικείμενα συναισθηματικής αξίας

Είναι τα πιο δύσκολα για να πετάξει κανείς και σίγουρα δεν σημαίνει ότι πρέπει να τα πετάξετε όλα, αλλά υπάρχει πραγματικά λόγος να κρατάτε αυτό το μάλλινο φόρεμα που δεν φόρεσε ποτέ η κόρη σας όταν ήταν τεσσάρων χρονών.

Το άρθρο αυτό δημοσιεύτηκε αρχικά στην αμερικάνικη έκδοση της HuffPost.