Οι 10 πιο σέξι ηθοποιοί που δεν θα δείτε ποτέ γυμνές

Οι 10 πιο σέξι ηθοποιοί που δεν θα δείτε ποτέ γυμνές

Όταν μιλάμε για «σέξι ηθοποιούς», θεωρείται από πολλούς αυτονόητο ότι η σέξι παρουσία τους στον κινηματογράφο ή την τηλεόραση θα περιλαμβάνει και κάποιες (λιγότερες ή περισσότερες) γυμνές σκηνές, προς τέρψη των θαυμαστών και του κοινού. Ωστόσο, αυτός δεν είναι ο γενικός κανόνας, καθώς υπάρχουν κάποιες οι οποίες, αν και αναγνωρίζονται ως «καυτές» από το μεγαλύτερο μέρος του ανδρικού πληθυσμού, έχουν...αποκλείσει κατηγορηματικά το ενδεχόμενο να εμφανιστούν γυμνές στην οθόνη- και με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο έχουν καταφέρει να τηρήσουν αυτή τους τη δέσμευση.

Μια λίστα με τις 10 πιο σέξι ηθοποιούς που έχουν αποκλείσει το ενδεχόμενο να εμφανιστούν γυμνές συνέταξε το Ranker, για λογαριασμό του Playboy.

Όσον αφορά στους λόγους για το οποίο έχουν αποκλείσει αυτό το ενδεχόμενο, ποικίλλουν: από τη Μέγκαν Φοξ που είπε ότι και μόνο μια λήψη να μην πήγαινε καλά, θα «έβλεπε τον εαυτό της σαν έναν ιπποπόταμο που κάνει σεξ», μέχρι την Κριστίνα Χέντρικς, η οποία παραπονέθηκε ότι στο Mad Men είχε πεθάνει στη δουλειά, αλλά το μόνο για το οποίο συζητούσαν οι άλλοι ήταν το κορμί της.

Δημοφιλή