Έρευνες σε καταυλισμό στον Ασπρόπυργο για το μικρό Διονύση που εξαφανίστηκε από το νοσοκομείο «Παίδων»

Έρευνες σε καταυλισμό στον Ασπρόπυργο για το μικρό Διονύση που εξαφανίστηκε από το νοσοκομείο «Παίδων»
Χαμόγελο του Παιδιού

Κορυφώνεται όσο περνούν οι μέρες η αγωνία για την τύχη του 11χρονου Διονύση, ο οποίος εξαφανίστηκε στις 30 Αυγούστου 2015 από το Νοσοκομείο Παίδων «Η Αγία Σοφία».

Αστυνομικοί κάνουν έρευνες σε καταυλισμό Ρομά στον Ασπρόπυργο, καθώς εκεί τους οδηγούν όλες οι πληροφορίες για το ζευγάρι οικείων προσώπων, που τον προσέγγισε την περασμένη Κυριακή μέσα στο νοσοκομείο Παίδων «Αγ. Σοφία» λίγο πριν εξαφανιστεί.

Εξαιτίας της ιδιαιτερότητας της περιοχής και των κοινωνικών ομάδων που διαβιούν εκεί, οι αστυνομικοί επιχειρούν προσεκτικά να αντλήσουν περισσότερες πληροφορίες που θα τους οδηγήσουν στον σύντομο εντοπισμό του ανήλικου παιδιού. Το πρωί της 30ης Αυγούστου 2015, ο Διονύσης ενώ βρισκόταν στο νοσοκομείο ήρθε σε επαφή με δύο πρόσωπα, που φαίνεται να γνώριζε και ήταν χαρούμενος από την παρουσία τους. Δεν δήλωσαν κάποιο βαθμό συγγένειας, ωστόσο ο 11χρονος πέρασε αρκετό χρόνο μαζί τους παίζοντας και γελώντας μέσα στον θάλαμό του. Όταν έφυγαν, λίγο πριν τις 14:00 το μεσημέρι, ο Διονύσης ζήτησε να πάει τουαλέτα και από τότε χάθηκαν τα ίχνη του. Εξαιτίας των ελλείψεων σε προσωπικό, το νοσοκομείο δεν είχε τη δυνατότητα αποκλειστικής νοσοκόμας για τον Διονύση, που δεν είχε δώσει δείγματα αντιδραστικής συμπεριφοράς και τάσεων φυγής.

Οι αρμόδιοι αξιωματικοί που ασχολούνται με την υπόθεση εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο το ζευγάρι που ήρθε σε επαφή με τον Διονύση να είναι αυτό που πήρε τον 11χρονο μετά την φυγή του από το νοσοκομείο. Έρευνες γίνονται, επίσης, στον καταυλισμό όπου ζούσε ο Διονύσης μέχρι τις 4 Αυγούστου στην Ηλεία, χωρίς όμως να έχουν εντοπιστεί ίχνη του ίδιου, ενώ ο παππούς και η γιαγιά του ήρθαν στην Αθήνα προκειμένου να τον βρουν.

Δημοφιλή