Μανωλάς: "Τρελαίνομαι που δεν θα πάμε στο Euro

Μανωλάς: "Τρελαίνομαι που δεν θα πάμε στο Euro
sport24.gr

Η Εθνική Ελλάδος έδειξε κόντρα στη Ρουμανία ότι καμία ομάδα στο γκρουπ δεν ήταν καλύτερη απ' το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα σύμφωνα με τον Κώστα Μανωλά. Μπορεί οι διεθνείς να μην κατάφεραν ούτε πάλι να δημιουργήσουν απειλητικές καταστάσεις για την αντίπαλη εστία αλλά αμυντικά λειτούργησαν άψογα σύμφωνα με τον αμυντικό της Ρόμα.

Χαρακτηριστικά είπε:

"Πήραμε ένα μάθημα σήμερα. Αν και δεν αποδώσαμε καλά σε αυτήν την φάση το μάθημα που πήραμε ήταν πως καμία ομάδα στο γκρούπ αυτό δεν ήταν καλύτερη από εμάς.

Στο επιθετικό κομμάτι έχουμε πρόβλημα. Δεν δημιουργούμε. Σήμερα μπορώ να πω ότι με την παρουσία του Κονέ πήγαμε καλύτερα αλλά και πάλι δεν ήμασταν τόσο καλοί.

Εγώ τρελαίνομαι πιο πολύ από όλους, που δεν θα είμαστε στα τελικά. Και όλα τα παιδιά. Για κάθε παίκτη είναι μεγάλη απογοήτευση να μην είναι στην Γαλλία. Θα παίξουμε για τον εγωισμό μας και για την ομάδα στην συνέχεια. Η κριτική σε αθλητικά πλαίσια μπορεί να γίνεται".

Για τη κριτική είπε:

"Σε άλλα πλαίσια δεν την δεχόμαστε. Δεν δεχόμαστε να μας λένε ανεύθυνους και ότι δεν μπορούμε να παίζουμε στην Εθνική! Εμείς δίνουμε το 100%. Σήμερα είχαμε καλή παρουσία αμυντικά. Σχεδόν τέλεια. Εάν είχαμε σκοράρει και είχαμε νικήσει θα ήταν πολύ καλά.

Εννοείται πως αυτή η ομάδα πρέπει να πάει στο επόμενο Μουντιάλ. Έχουμε και έμπειρους παίκτες και νέα παιδιά. Έχουμε και έμπειρα και ποιοτικά παιδιά. Τα πράγματα θα φτιάξουν στο μέλλον με έναν έμπειρο και καλό τεχνικό θα πάμε πολύ καλά".

Άραβίδης: "Έχουμε το υλικό για να πάμε καλύτερα"

Ο Χρήστος Αραβίδης βρέθηκε για δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι στο αρχικό σχήμα του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος και μετά το τέλος της αναμέτρησης μίλησε για τις "δύσκολες" μέρες που περνάει η Εθνική Ελλάδος, την πίεση αλλά και το επερχόμενο Μουντιάλ:

«Το ότι ήρθα στα δύσκολα δε λέει κάτι. Μου αρέσει να παλεύω στα δύσκολα και το έχω αποδείξει αυτό. Η Εθνική έχει μία αξιόλογη πορεία τα τελευταία χρόνια και το ότι δε θα συνεχίσουμε σε αυτό το τουρνουά δε σημαίνει απολύτως τίποτα, όσον αφορά την ποιότητα και το αξιόλογο υλικό. Έχουμε δύο ακόμα παιχνίδια και πρέπει να δώσουμε το 100% για να πάρουμε ό,τι μπορούμε παραπάνω».

Για την πίεση:

«Εννοείται ότι κατάλαβα πως υπάρχει πίεση. Το κλίμα που βρήκα στην ομάδα και επικρατεί είναι ότι καθένας θέλει τη νίκη και το καλύτερο δυνατό με την Εθνική. Αυτό δημιουργεί προσδοκίες σ' εμάς, όσον αφορά τα αποτελέσματα που πρέπει να παίρνουμε.

Και για τους συμπαίκτες μου και για το μέλλον της Εθνικής δε με αφορά και δεν μπορώ να κρίνω τι γίνεται έξω από την ομάδα. Τα παιχνίδια κερδίζονται μέσα στον αγωνιστικό χώρο και εκεί θα δείξουμε ότι την πορεία που είχε η Εθνική τα τελευταία χρόνια αξίζει να συνεχίσει να την έχει».

Για την δουλειά για το Μουντιάλ:

«Δουλειά πολλή σίγουρα πρέπει να γίνει. Ξέρετε όλοι τι υλικό υπάρχει, υπάρχουν παίκτες που παίζουν σε αξιόλογες ομάδες και στην Ευρώπη και στην Ελλάδα και έχουν το πνεύμα του νικητή. Ο καθένας δε θέλει την Εθνική να βρίσκεται σε αυτή την κατάσταση και να να χάνει βαθμούς. Είναι μία έξτρα προσπάθεια και θα την κάνουμε».

ΠΗΓΗ: sport24.gr

Δημοφιλή