Προβάδισμα ΣΥΡΙΖΑ με πέντε μονάδες και χαμηλή ακόμη συσπείρωση δίνει η δημοσκόπηση της Pro Rata

Προβάδισμα ΣΥΡΙΖΑ με πέντε μονάδες και χαμηλή ακόμη συσπείρωση δίνει η δημοσκόπηση της Pro Rata
sooc

Νέα δημοσκόπηση της εταιρείας pro rata και για λογαριασμό της Εφημερίδας των Συντακτών φέρνει πρώτο τον ΣΥΡΙΖΑ με διαφορά μάλιστα πέντε μονάδων από τη Νέα Δημοκρατία ενώ την ίδια στιγμή η συσπείρωση των δύο κομμάτων δίνει ελπίδες στην Κουμουνδούρου πως ίσως να μπορέσει να «χτυπήσει» ακόμη υψηλότερο ποσοστό, αφού κυμαίνεται στο 64% σε αντίθεση με της ΝΔ που έχει ήδη φτάσει το 83%.

Αναλυτικά σύμφωνα με τη δημοσκόπηση στην εκτίμηση της πρόθεσης ψήφου τα κόμματα λαμβάνουν τα εξής ποσοστά: ΣΥΡΙΖΑ 28,5%, Νέα Δημοκρατία 23,5%, Χρυσή Αυγή 6,5%, Ποτάμι 4%, ΚΚΕ 4,5%, ΠΑΣΟΚ 4,5%, Ένωση Κεντρώων 3,5% ενώ εκτός βουλής μένουν οι ΑΝ.ΕΛ. Με 2,5% και η ΛΑΕ επίσης με 2,5%.

Tι λένε οι εταιρίες στοιχημάτων

Το θολό τοπίο για το εκλογικό αποτέλεσμα αποδίδεται και στις εταιρίες στοιχημάτων . Για πρώτη φορά οι διεθνείς εταιρίες στοιχήματος όπως η Williamchill δεν έχει αναφορά και αποδόσεις για τις ελληνικές εκλογές. Η μόνη εταιρία στο εξωτερικό που δίνει αποδόσεις για νικητή στις ελληνικές εκλογές είναι η Betfair αλλά στο ανταλλακτήριο μπορούν παίξουν οι Έλληνες που διαμένουν στο εξωτερικό.

Στην Ελλάδα η εταιρία STOIXIMAN, στην κατηγορία του πρώτου κόμματος, δίνει στον ΣΥΡΙΖΑ απόδοση 1,25 και στη Νέα Δημοκρατία 3,65.

Δημοφιλή