Κωνσταντοπούλου κατά Πρετεντέρη στο Mega: Αναλάβατε την κατατρομοκράτηση του ελληνικού λαού

Κωνσταντοπούλου κατά Πρετεντέρη στο Mega: Δεν είστε δημοσιογράφος αλλά υπάλληλος
sooc

Ο κακός χαμός επικράτησε στον κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega, όταν βρέθηκε καλεσμένη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων η

υποψήφια βουλευτής της Λαϊκής Ενότητας, Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Τα πνεύματα άναψαν όταν η κ. Κωνσταντοπούλου εξαπέλυσε επίθεση προς τον δημοσιογράφο, Γιάννη Πρετεντέρη, καθώς επίσης και στην παρουσιάστρια του δελτίου Μαρία Σαράφογλου για το γεγονός πως παραμονές του δημοψηφίσματος υποστήριξε πως οι περισσότερες κοινωνικές δυνάμεις είναι υπέρ του «ναι»

«Θα μου επιτρέψετε να μην αποδεχτώ τον χαρακτηρισμό δημοσιογράφος αλλά υπάλληλος», τόνισε απευθυνόμενη προς τον κ. Πρετεντέρη.

«Ευτυχώς η κοινωνία έχει αντλήσει τα συμπεράσματα για εσάς και το βίο σας», συμπλήρωσε επίσης η κ. Κωνσταντοπούλου. υπογράμμισε αναφερόμενη στο Mega

Ο διάλογος μάλιστα συνεχίστηκε με την κ. Κωνσταντοπούλου να λέει στον κ. Πρετεντέρη:

«Από τα μέσα ιδιοκτησίας του κ. Ψυχάρη και του κ. Μπόμπολα έχουμε διαβάσει τις απόψεις σας και είναι στα πλαίσια της παραπληροφόρησης και της κατατρομοκράτησης του ελληνικού λαού».

«Αναλάβατε την προπαγάνδα να φορτώσετε στον ελληνικό λαό», σημείωσε επίσης.

Τα πνεύματα όμως άναψαν και στη συνέχεια με την κ. Κωνσταντοπούλου να λέει απευθυνόμενη στον κ. Πρετεντέρη

«Γιατί με διακόπτετε διαρκώς, τόσο πολύ φοβάστε αυτό που θα πω, είναι ωραία να τα γράφουμε στην προστασία των αφεντικών μας και να μην ακούμε τον αντίλογο».

Η κ. Κωνσταντοπούλου έκανε λόγο για παράνομη λειτουργία των έξι καναλιών, με τον κ. Πρετεντέρη να απαντά: «κατά την άποψή σας».

Επίθεση σε Ευαγγελάτο

Η υποψήφια βουλευτής επιτέθηκε επίσης και κατά του δημοσιογράφου Νίκου Ευαγγελάτου

«Γιατί έχετε τέτοιο πανικό» είπε η υποψήφια βουλευτής της Λαϊκής Ενότητας στον Νίκο Ευαγγελάτο. Υποστήριξε επίσης ότι οι φράσεις από συνέντευξή της που έδωσε στον δημοσιογράφο δεν είναι αυτές που η ίδια έχει πει.

Δείτε το βίντεο:

Δημοφιλή