Τη φωτογράφιζε γυμνή και την εξανάγκαζε σε όργια με αγνώστους επί 12 χρόνια

Τη φωτογράφιζε γυμνή και την εξανάγκαζε σε όργια με αγνώστους επί 12 χρόνια
ΕΛΑΣ

Ένας 50χρονος φωτογράφος, ο οποίος επί 12 ολόκληρα χρόνια εξανάγκαζε 38χρονη να συμμετέχει σε όργια τα οποία βιντεοσκοπούσε, συνελήφθη από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος στην Αθήνα.

Η υπόθεση ήρθε στο φως ύστερα από καταγγελία του θύματος στην αστυνομία, σύμφωνα με την οποία από το 2003, ανταποκρινόμενη σε αγγελία για φωτογράφηση, έναντι χρηματικής αμοιβής, ήρθε σε επικοινωνία με τον 50χρονο και έκτοτε άρχισε το βασανιστήριό της.

Ο 50χρονος άρχισε να της ζητά να την φωτογραφίζει γυμνή και στη συνέχεια κοινοποιούσε το υλικό αυτό σε συγγενείς της, εξαναγκάζοντάς την σε περισσότερες γυμνές φωτογραφήσεις.

Από το 2004, όταν αυτή ήταν 26 ετών, με τις ίδιες απειλές την εξανάγκαζε να έρχεται σε ερωτική επαφή με άγνωστα άτομα έναντι χρηματικής αμοιβής.

Στις συνευρέσεις αυτές, οι οποίες βιντεοσκοπούνταν από τον συλληφθέντα, οι άγνωστοι τη χτυπούσαν, με αποτέλεσμα η 38χρονη να φτάσει στο σημείο να κάνει ακόμα και απόπειρα αυτοκτονίας.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν τον 50χρονο στο σπίτι του, όπου τον συνέλαβαν, και βρήκαν βίντεο και φωτογραφίες που απεικονίζουν εκτός από την 38χρονη και άλλες γυμνές γυναίκες, τα στοιχεία των οποίων αναζητούνται για να διακριβωθούν.

Η ΕΛΑΣ εκτιμά ότι ο 50χρονος οργάνωνε όργια και απειλούσε τουλάχιστον ακόμα δύο γυναίκες, ενώ σήμερα (Τετάρτη) αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Δημοφιλή