Εσείς θα τρώγατε Doritos στα χρώματα του ουράνιου τόξου;

Εσείς θα τρώγατε Doritos στα χρώματα του ουράνιου τόξου;
It Gets Better Project

Από σήμερα, τα Doritos τάσσονται επίσημα υπέρ των ομοφυλόφιλων, και προτρέπουν τον κόσμο να βοηθήσει στην προσπάθειά τους για τη στήριξη της LGBT κοινότητας εν γένει.

Η εταιρεία Frito-Lay ανακοίνωσε χτες, Πέμπτη, πως θα κυκλοφορήσει μια περιορισμένη έκδοση των διάσημων τσιπς, τα Rainbow Doritos, τα οποία θα έχουν τα χρώματα του ουράνιου τόξου -της LGBT σημαίας, δηλαδή. Η Frito-Lay, σε συνεργασία με την ΜΚΟ It Gets Better Project της οποίας στόχος είναι η πρόληψη των αυτοκτονιών στην κοινότητα των gay εφήβων, πήρε αυτή την απόφαση για να «υποστηρίξουμε τις γενναίες ζωές που ζουν οι φαν μας -ο καθένας από αυτούς» -όπως γράφουν χαρακτηριστικά στη σελίδα των Rainbow Doritos.

Ωστόσο, τα νέα, πολύχρωμα πατατάκια δεν θα είναι διαθέσιμα παντού. Αν θέλετε να αποκτήσετε ένα ή περισσότερα πακέτα Rainbow Doritos, θα πρέπει να κάνετε μια δωρεά από $10 (περίπου €8) και πάνω στο It Gets Better Project. Όλα τα έσοδα από τις πωλήσεις θα πάνε κατευθείαν στην ΜΚΟ.

Στην επίσημη ανακοίνωση που έκανε η εταιρεία, ο υπεύθυνος πωλήσεων των Doritos είπε πως «φέρνουμε μια εντελώς νέα εμπειρία στους καταναλωτές των προϊόντων μας, ώστε να δείξουμε τη δέσμευσή μας προς τα ίσα δικαιώματα της LGBT κοινότητας και να γιορτάσουμε την ανθρωπότητα χωρίς εξαιρέσεις».

Για περισσότερες πληροφορίες: itgetsbetter.org