Πικρό το μέλι για δύο παραγωγούς από την Άρτα. Πληρώθηκαν με πλαστές επιταγές για πέντε τόνους μέλι

Πικρό το μέλι για δύο παραγωγούς από την Άρτα. Πληρώθηκαν με πλαστές επιταγές για πέντε τόνους μέλι
Shutterstock / Subbotina Anna

Θύματα άπατης έπεσαν δύο παραγωγοί μελιού από το Διάσελο της 'Αρτας, οι οποίοι πούλησαν 5 τόνους από το προϊόν τους και πληρώθηκαν με πλαστές επιταγές ύψους 30 χιλιάδων ευρώ.

Σύμφωνα με τα όσα είπαν στους αστυνομικούς, αφού παρέδωσαν το μέλι, επιχείρησαν να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά με τον έμπορο χωρίς αποτέλεσμα και έτσι υποψιάστηκαν την απάτη.

Από αστυνομικούς του Τμήματος Περιφέρειας 'Αρτας, εξιχνιάστηκε άμεσα η υπόθεση, ενώ σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός 49χρονου από το Ήλιον για απάτη και πλαστογραφία και ενός συνεργού του, τα στοιχεία ταυτότητας του οποίου διερευνώνται.

Ειδικότερα, ο 49χρονος μαζί με τον συνεργό του προσποιούμενοι τους εμπόρους μελιού, επικοινώνησαν τηλεφωνικά με τους παθόντες και τους ζήτησαν να αγοράσουν ποσότητα μελιού 5 τόνων.

Στη συνέχεια, προχθές το μεσημέρι, ο 49χρονος μετέβη με φορτηγό στην επιχείρηση των δύο μελοπαραγωγών που βρίσκεται στο Διάσελο 'Αρτας και προμηθεύτηκε τη συμφωνηθείσα ποσότητα μελιού, παραδίδοντας τους ως αντίτιμο δύο πλαστές επιταγές, συνολικού ύψους 30.000 ευρώ. Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών 'Αρτας, ενώ η προανάκριση βρίσκεται σε εξέλιξη από το Αστυνομικό Τμήμα Περιφέρειας 'Αρτας.

Δημοφιλή