Η αλήθεια είναι ακόμα εκεί έξω: Κυκλοφόρησε το πρώτο trailer του «The X-Files»

Η αλήθεια είναι ακόμα εκεί έξω: Κυκλοφόρησε το πρώτο trailer του «The X-Files»
YOUTUBE

«To 2002, η έρευνά μας σταμάτησε, αλλά η προσωπική μου εμμονή όχι».

Αυτές οι λίγες, αλλά τόσο σημαντικές, λέξεις που ακούγονται από το στόμα του Fox Mulder στο νέο, διπλό trailer που κυκλοφόρησε την Δευτέρα, θα αντηχήσουν σαν μουσική στα αυτιά των φαν του «The X-Files» παγκοσμίως.

Η λατρεμένη δραματική σειρά επιστημονικής φαντασίας που μεγάλωσε μια ολόκληρη γενιά, επιστρέφει στις ζωές μας αυτό τον Ιανουάριο, έπειτα από 13 χρόνια απουσίας. Το νέο trailer δείχνει τον Mulder (David Duchovny) να έρχεται σε επαφή μετά από καιρό με την πρώην συνάδελφό του, Dana Scully(Gillian Anderson), και μας δίνει μια πολύ μικρή πρώτη γεύση από όσα πρόκειται να δούμε στις τηλεοράσεις μας φέτος τον χειμώνα.

Η πρώτη σεζόν θα αποτελείται από έξι επεισόδια και θα προβληθεί από το αμερικάνικο τηλεοπτικό δίκτυο Fox. Εκτός από τον Duchovny και την Anderson, θα δούμε και αρκετούς άλλους αγαπημένους ηθοποιούς να επιστρέφουν στα γνωστά τους λημέρια, συμπεριλαμβανομένων των Mitch Pileggi (Walter Skinner), William B. Davis (The Smoking Man) και Annabeth Gish (η πράκτορας του FBI, Monica Reyes). Αναμένονται όμως και νέα πρόσωπα, όπως ο Joel McHale (του «Community»), η Robbie Amell (του «The Flash») και η Lauren Ambrose (του «Six Feet Under»).

Δεν χρειάζονται περισσότερες λεπτομέρειες, μπορείτε να το απολαύσετε παρακάτω. Όπως, άλλωστε, υπόσχεται και το δεύτερο το trailer: «Η αλήθεια είναι ακόμα εκεί έξω».