Τσίπρας σε επιχειρηματίες της ομογένειας: Είναι ώρα να επενδύσετε, η πατρίδα σας χρειάζεται

Τσίπρας σε επιχειρηματίες της ομογένειας: Είναι ώρα να επενδύσετε, η πατρίδα σας χρειάζεται

Ανοιχτή πρόσκληση για επενδύσεις στην Ελλάδα απηύθυνε ο Αλέξης Τσίπρας κατά την 3η εκδήλωση της Ελληνικής Πρωτοβουλίας (Hellenic Initiative), που πραγματοποιήθηκε στο Word Trade Center στο Νότιο Μανχάταν.

Τον Έλληνα πρωθυπουργό παρουσίασε στους καλεσμένους η Γιάννα Αγγελοπούλου ενώ μεταξύ των παρευρισκομένων ήταν ο Αρχιεπίσκοπος Δημήτριος, ο Ευρωπαίος Επίτροπος Μετανάστευσης, Δημήτρης Αβραμόπουλος και περισσότεροι από 700 ομογενείς, μεταξύ των οποίων τα πλέον διακεκριμένα μέλη της Ελληνοαμερικανικής Κοινότητας.

Κατά την περίπου 10 λεπτών ομιλία του, ο κ.Τσίπρας ζήτησε την βοήθεια των ομογενών καθώς όπως εξήγησε η πατρίδα τους χρειάζεται βοήθεια. «Έχω έρθει εδώ για να σας ζητήσω να επενδύσετε στην Ελλάδα. Δεν έχει σημασία αν είσαι αριστερός ή δεξιός, είμαστε όλοι Έλληνες και πρέπει να κάνουμε το καλύτερο για την πατρίδα...Είναι ώρα να επενδύσετε. Η Ελλάδα χρειάζεται περισσότερο απο ποτέ τις επενδύσεις. Αφού αγαπάτε την Ελλάδα πρέπει να την υποστηρίξετε, ειδικά αυτή την στιγμή. Επενδύοντας στην Ελλάδα γίνεστε και εσείς συνέταιροι μας στην ανάπτυξη και την ευημερία», ανέφερε ο έλληνας πρωθυουργός.

Ακόμη υπογράμμισε ότι η χώρα μπαίνει πλέον σε τροχιά σταθερότητας τονίζοντας πως η έχει μια κυβέρνηση με στρατηγικά οράματα και τώρα «πρέπει να δημιουργηθεί ένα φιλικό περιβάλλον για επενδύσεις. Χρειάζεται να μπούμε σε ένα μονοπάτι βιώσιμης ανάπτυξης» και κατέληξε: «πρέπει να κάνουμε βήματα για να αλλάξουμε την Ελλάδα, κάνοντας όλες τις απαραίτητες μεταρρυθμίσεις».

Δημοφιλή