Αυτά είναι τα 5 ζευγάρια παπούτσια που θα χρειαστείτε φέτος

Αυτά είναι τα 5 ζευγάρια παπούτσια που θα χρειαστείτε φέτος
Floresco Productions

Το φθινόπωρο είναι η περίοδος που κάθε γυναίκα έρχεται αντιμέτωπη με την ντουλάπα της, το οποίο σημαίνει ότι γίνεται το απόλυτο ξεκαθάρισμα σχετικά με το τι αξίζει να παραμείνει στην ντουλάπα και τι πρέπει να αποθηκευτεί/ να δωριστεί/ να πεταχτεί. Το ίδιο ισχύει και για το αγαπημένο κομμάτι των γυναικών, τα παπούτσια, που μπορούν να απογειώσουν ή να καταστρέψουν ακόμα και το πιο κομψό ντύσιμο. Αν έχετε στη ντουλάπας σας τα παρακάτω παπούτσια, δεν θα χρειαστείτε τίποτα περισσότερο.

Λευκά παπούτσια

Παλιά τα λευκά παπούτσια ήταν σχεδόν απαγορευτικά για τον χειμώνα (και σε πολλές περιπτώσεις για το καλοκαίρι). Φέτος, όμως, η μόδα προστάζει λευκά παπούτσια για όλο τον χρόνο, ειδικά σε αθλητικά και πιο casual παπούτσια. Συνεχίζουν να είναι απαγορευτικές οι λευκές μπότες και οι γόβες.

Μποτίνια

Μπορείτε να τα φορέσετε όλες τις ώρες, αφού συνδυάζουν άνεση και κομψότητα. Συνδυάστε τα μποτίνια σας με φούστες, φορέματα και παντελόνια, χωρίς καλσόν, όσο ακόμα το επιτρέπει ο καιρός. Αν δεν είστε πολύ ψηλή προτιμήστε μποτίνια που έχουν λίγο τακουνάκι, ενώ αν ανήκετε στις γυναίκες που οι γάμπες τους δεν είναι τόσο καλοσχηματισμένες, δώστε προσοχή στο ύψος που έχει το μποτάκι, γιατί υπάρχει κίνδυνος να μην κολακεύει το πόδι σας.

Γόβες που δένουν γύρω από τον αστράγαλο

Τα παπούτσια που δένουν γύρω από τον αστράλαγο ήταν της μόδας το καλοκαίρι και η τάση αυτή συνεχίζεται και το φθινόπωρο και τον χειμώνα. Είτε πρόκειται για μπότες, μποτίνια, γόβες ή και ίσια παπούτσια, μη φοβηθείτε να δέσετε τα παπούτσια σας.

Χοντρά τακούνια

Δεν υπάρχει κανένας λόγος να προσπαθήσετε να ισορροπήσετε στις ψηλοτάκουνες γόβες στιλέτο, αφού φέτος τα χοντρά τακούνια έχουν την τιμητική τους. Μπορεί να σας φαίνονται χοντροκομμένα αλλά αν προτιμήσετε αυτά τα τακούνια και θα μπορέσετε να βάλετε ένα πιο ψηλό παπούτσι και δεν θα έχετε πρησμένα πόδια το βράδυ. Εκμεταλλευτείτε την φετινή τάση για να ξεκουράσετε τα πόδια σας.

Αθλητικά παπούτσια

Όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος η μόδα προστάζει για άνεση, εκτός από εμφάνιση! Το οποίο σημαίνει ότι μπορείτε να φοράτε τα αθλητικά σας παπούτσια και έξω από το γυμναστήριο και την βόλτα. Μη φοβηθείτε να τα συνδυάσετε με φορέματα ή φούστες και να τα φορέσετε ακόμα και σε μία πιο επίσημη έξοδο.