Γεωργιάδης: Εγώ δεν είμαι από τζάκι. Είμαι ο μόνος που μπορεί να κερδίσει τον Τσίπρα

Γεωργιάδης: Εγώ δεν είμαι από τζάκι. Είμαι ο μόνος που μπορεί να κερδίσει τον Τσίπρα
Eurokinissi

Είναι ο μοναδικός που μπορεί να κερδίσει τον Αλέξη Τσίπρα, υποστήριξε ο βουλευτής της ΝΔ και υποψήφιος για την προεδρίς του κόμματος, Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στο Mega.

«Θέλω να στείλω ένα μήνυμα στα μέλη των τοπικών τους οργανώσεων, ότι αν είμαι εγώ ο αρχηγός τους, φαινόμενα του να κερδίζουμε και να κλείνουμε τα κινητά και να τους ξεχνάμε δεν πρόκειται να υπάρξουν. Η νίκη θα είναι συλλογική» είπε.

Ο κ . Γεωργιάδης υπογράμμισε ότι είναι ο μοναδικός που δεν κατάγεται από πολιτικό τζάκι και δεν είχε συγγενείς έστω και μακρινούς στο κόμμα τονίζοντας που έχει ζήσει και ζει τη ζωή του μέσου Έλληνα. Αναφερόμενος στους συνυποψηφίους του είπε πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι καθ' όλα άξιος και ότι περιμένει να ακούσει τις θέσεις του Απόστολου Τζιτζικώστα.

Ζήτησε όσο το δυνατόν περισσότερα debates και υπογράμμισε ότι αυτά θα πρέπει να είναι θεματικά, ενώ αρνήθηκε να τοποθετηθεί για το ποια θα πρέπει να είναι η ημερομηνία των εσωκομματικών εκλογών.

Ο κ. Γεωργιάδης χαρακτήρισε σφάλμα την άνευ πολιτικών όρων υπερψήφιση από τους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας του τρίτου μνημονίου λέγοντας ότι αυτό έδωσε την ευκαιρία στον Αλέξη Τσίπρα να οδηγήσει τη χώρα σε εκλογές προτού φανούν τα αποτελέσματα της πολιτικής του.

Όσον αφορά στον Ευάγγελο Μεϊμαράκη, είπε ότι «αυτό που περιέγραψα προηγουμένως δεν ήταν σφάλμα του Μεϊμαράκη γιατί αυτό ελήφθη με απόφαση με μεγάλη πλειοψηφία στην κοινοβουλευτική μας ομάδα. Δεν μπορώ να χρεώσω στον Μεϊμαράκη ένα φρικτό λάθος που δεν ήταν του Μεϊμαράκη αλλά ήταν της πλειοψηφίας».

Ο κ. Γεωργιάδης αναφέρθηκε και στην...κούρσα του για να φτάσει στα γραφεία της Συγγρού, λέγοντας ότι « «πήρα χθες την τροχαία και είπα ότι θέλω να πάω να πληρώσω πρόστιμο, αλλά δεν υπάρχει διαδικασία εάν δεν σε έχουν γράψει».

«Δεν πρέπει να περνάμε τα κόκκινα φανάρια», τόνισε. «Φταίω είναι σφάλμα δικό μου και θέλω να θεωρηθεί αντιπαράδειγμα».

Σημειώνεται ότι ο κ. Γεωργιάδης εξαπέλυσε επίθεση κατά του Αλέξη Τσίπρα το βράδυ της Δευτέρας στo Star, κατηγορώντας τον ως «αρχιδιαπλεκόμενος»: «Ο κ.Τσίπρας είναι αρχιδιαπλεκόμενος. Το παίζει επαναστάτης, ότι θα χτυπήσει τα συμφέροντα, ότι θα χτυπήσει τα διαπλεκόμενα» δήλωσε. «Όταν θα είμαι αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας, θα δείτε πως θα ανοίγω το στόμα μου στη Βουλή, αρκεί να με ψηφίσουν οι Νεοδημοκράτες».

Δημοφιλή