Συνάντηση Βούτση με την Ένωση Φωτορεπόρτερ για τις φωτογραφίες από sms και email βουλευτών

Συνάντηση Βούτση με την Ένωση Φωτορεπόρτερ για τις φωτογραφίες από sms και email βουλευτών
sooc

Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Βουλής, Νίκο Βούτση είχε το προεδρείο της Ένωσης Ελλήνων Φωτορεπόρτερ μετά από ενστάσεις που διατυπώθηκαν από μερίδα βουλευτών σχετικά με παραβίαση της ιδιωτικότητάς τους μέσω της δημοσίευσης φωτογραφιών στις οποίες εμφανίζεται το περιεχόμενο sms και mail βουλευτών. Οι φωτογραφίες είχαν «τραβηχτεί» κατά τη συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής, επί των προγραμματικών δηλώσεων.

Ο κ.Βούτσης και ο πρόεδρος της Ένωσης, συμφώνησαν στην ανάγκη τήρησης κανόνων αυτορύθμισης, συναντίληψης και τήρησης της δεοντολογίας, με τον Μάριο Λώλο να δεσμεύεται πως θα απευθύνει συστάσεις στα μέλη της Ένωσης ώστε να μην επαναληφθούν ανάλογα φαινόμενα αν και και διευκρίνισε πως τα μέλη της δεν τραβάνε τέτοιες φωτογραφίες.

Τέλος, οι συμβασιούχοι υπάλληλοι της Βουλής, αποφασίστηκε να μην προχωρήσουν στην εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων σε βάρος του εργοδότη τους για την περίοδο που έμειναν απλήρωτοι. Η απόφαση ελήφθη μετά από συμφωνία στην οποία ήρθαν με τον κ.Βούτση ο οποίος παρείχε διαβεβαιώσεις πως ότι θα εξετάσει το ζήτημα και θα επιδιώξει τη εξεύρεση λύσης.

Δημοφιλή