O Κυριάκος Μητσοτάκης άφησε για λίγο τα εσωκομματικά, πήγε στην Τατιάνα και της εξήγησε πώς έσωσε τον γάμο του (Αλήθεια!)

O Κυριάκος Μητσοτάκης άφησε για λίγο τα εσωκομματικά, πήγε στην Τατιάνα και της εξήγησε πώς έσωσε τον γάμο του μετά από 5 χρόνια χωρισμού (Αλ
TlifeVideo/YouTube

Ομολογούμε ότι όταν είδαμε να κυκλοφορεί στα social media η φωτογραφία του Κυριάκου Μητσοτάκη στην εκπομπή της Τατιάνας με σούπερ «πως έσωσε τον γάμο του μετά από 5 χρόνια χωρισμού», νομίζαμε ότι είναι τρολιά. Όμως δεν ήταν τρολιά. Δεδομένου και του χαμού που γίνεται στη ΝΔ εσωκομματικά, μας προκάλεσε έκπληξη η παρουσία υποψηφίου για την προεδρία της ΝΔ -του συγκεκριμένου μάλιστα- σε μια τέτοια -μη πολιτική- εκπομπή.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης όντως πήγε στην συγκεκριμένη εκπομπή και μίλησε για πολλά. Εκτός από το πως έφτιαξε τον γάμο του -«με τη σύζυγό μου μετά από 5 χρόνια χωρισμού είμαστε καλύτερα από πριν», είπε- μίλησε και για την παιδική του ηλικία, τις σχέσεις του με την Ντόρα Μπακογιάννη, τις σπουδές του, αλλά και τα μυστικά της μακροζωίας του πατέρα του, Κωνσταντίνου Μητσοτάκη.

Δημοφιλή