Σοκ στην Καλλιθέα: Άστεγος με ψυχολογικά προβλήματα ασελγούσε σε βάρος ανηλίκων

Σοκ στην Καλλιθέα: Άστεγος με ψυχολογικά προβλήματα ασελγούσε σε βάρος ανηλίκων
Lotus Carroll/Flickr

Δύο αγόρια φέρονται να έπεσαν θύματα άστεγου παιδόφιλου στην Καλλιθέα. Πρόκειται για έναν 35χρονο, ο οποίος φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

Οι αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψή του το μεσημέρι της Τρίτης. Ο παιδόφιλος, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, προσέγγιζε ανήλικα στην πλατεία Δαβάκη και τους γύρω δρόμους.

Μετά από καταγγελίες ξεκίνησε η έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. με αποτέλεσμα να διαπιστωθεί ότι ο 35χρονος φέρεται με διάφορα μικρά οικονομικά ανταλλάγματα και δώρα να έχει προσελκύσει σε ερημικούς δρόμους και ακατοίκητα σπίτια της περιοχής, δύο αγόρια ηλικίας 11 και 8 χρόνων, τα οποία έχει υποβάλλει σε αποτρόπαιες πράξεις.

Ο συλληφθείς, σύμφωνα με πληροφορίες, είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρικό νοσοκομείο εξαιτίας ψυχολογικών προβλημάτων που αντιμετώπιζε. Στην πλατεία Δαβάκη προσέγγισε τα δύο ανήλικα αγόρια αλβανικής καταγωγής προβαίνοντας σε ασελγείς πράξεις σε βάρος τους.

Τα δύο παιδιά, σύμφωνα με αξιωματικούς που χειρίστηκαν την υπόθεση, παρακολουθούνται από την περασμένη Τρίτη από παιδοψυχολόγους και φέρονται να επιβεβαίωσαν τις σεξουαλικές επιθέσεις από τον κατηγορούμενο.

Κύκλοι των οικογενειών των θυμάτων ανέφεραν στους αστυνομικούς ότι τα δύο παιδιά το διάστημα που δέχονταν αυτές τις επιθέσεις, παρουσίασαν μειωμένη σχολική απόδοση, ενώ ένα από αυτά απουσίαζε αρκετές φορές από το σχολείο του.

Ο 35χρονος μεταφέρθηκε στα γραφεία της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής και με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα, ενώ η έρευνα συνεχίζεται προκειμένου να διαπιστωθεί αν και άλλα παιδιά έχουν πέσει θύματα ασέλγειας από τον κατηγορούμενο.

Δημοφιλή