Το τρίτο και τελευταίο trailer του «Star Wars: The Force Awakens» θα σας αποτελειώσει

Το τρίτο και τελευταίο trailer του «Star Wars: The Force Awakens» θα σας αποτελειώσει

Πριν από δύο μέρες κυκλοφόρησε η επίσημη αφίσα του «Star Wars: The Force Awakens», η οποία είναι σίγουρο πως θα κρεμαστεί σε εκατομμύρια δωμάτια ανά τον κόσμο και θα γίνει ένα από τα νέα τοτέμ της σύγχρονης ποπ κουλτούρας. Δηλαδή, απλά δείτε την:

Χτες το βράδυ, και πριν προλάβουμε καλά καλά να επεξεργαστούμε πλήρως τα νέα στοιχεία που μας δόθηκαν μέσα από την αφίσα (ένα νέο Death Star;!), κυκλοφόρησε το τρίτο και τελευταίο trailer του νέου Star Wars. Αν η αδρεναλίνη των φαν έπιασε κόκκινο με την αφίσα, να είστε σίγουροι πως αυτό το trailer θα τους (σας, μας) αποτελειώσει.

Το νέο trailer προβλήθηκε στο αμερικάνικο ESPN το βράδυ τη Δευτέρας κατά τη διάρκεια του καθιερωμένου ποδοσφαιρικού αγώνα και, για δεύτερη φορά μέσα σε δύο μέρες, το σύμπαν πάγωσε από ενθουσιασμό -17.000 tweets ανά λεπτό, 22.000 views στο YouTube μέσα στα πρώτα 20 λεπτά, για να μιλήσουμε και με αριθμούς.

Στα σχεδόν 2μιση λεπτά που διαρκεί, βλέπουμε ξανά τους νέους πρωταγωνιστές που μας συστήθηκαν στα προηγούμενα trailer, την Rey της Daisy Ridley και τον Finn του John Boyega, τους παλιούς μας γνωστούς Harrison Ford και Carrie Fisher, αλλά και τον Kylo Ren να μιλά στο κατεστραμμένο κράνος του Darth Vader, λέγοντας πως θα συνεχίσει το έργο του. Ο Luke Skywalker εξακολουθεί να μη φαίνεται -ολόκληρος- πουθενά, κάτι που αρχίζει να μας βάζει σε υποψίες σχετικά με τον ρόλο που θα παίξει στην ταινία.

Ο σκηνοθέτης J.J. Abrams είχε προετοιμάσει το κοινό του για την προβολή του νέου trailer, με ένα χαρακτηριστικό μήνυμα στο Twitter: «Δεν με νοιάζει αν είστε μαύροι, λευκοί, καστανοί, Jawa, Wookiee, Jedi ή Sith. Απλά ελπίζω να σας αρέσει!».

Ένας από τους χιλιάδες φανατικούς που εξέφρασαν τη λατρεία τους για το νέο trailer μέσω των social media ήταν και η ίδια η Ridley, η οποία, όπως θα δείτε παρακάτω, είναι ένα αξιολάτρευτο nerd.

To Star Wars: The Force Awakens θα έρθει στην Ελλάδα μια μέρα πριν τα Χριστούγεννα, στις 24 Δεκεμβρίου.

Δημοφιλή