Μέσα σε αυτό το γκαράζ υπάρχουν κρυμμένες 66 ταινίες. Μπορείτε να τις βρείτε;

Μέσα σε αυτό το γκαράζ υπάρχουν κρυμμένες 66 ταινίες. Μπορείτε να τις βρείτε;
popcorn garage

Κι εκεί που κάθεσαι ήσυχα και ωραία στο γραφείο σου και κάνεις τη δουλίτσα σου μια συνηθισμένη Δευτέρα σαν όλες τις άλλες, ένας φίλος σού στέλνει στο chat ένα link που «ίσως σε κάνει να χάσεις τα λογικά σου». Δυο ώρες μετά δεν έχεις χάσει μόνο τα λογικά σου, αλλά είσαι πολύ κοντά και στο να χάσεις τη δουλειά σου.

Ο λόγος για το PopCorn Garage, ένα παιχνίδι με τη μορφή μιας από τις πιο καλοσχεδιασμένες ιστοσελίδες που έχετε δει, το οποίο αποτελεί το υγρό όνειρο και ταυτόχρονα τον χειρότερο εφιάλτη των απανταχού σινεφίλ -και κάπως ψυχαναγκαστικών ανθρώπων.

Οι Γάλλοι designer Priska και Romain Zitouni σχεδίασαν ένα γκαράζ το οποίο είναι γεμάτο με αναφορές σε διάσημες ταινίες του παγκόσμιου κινηματογράφου, από το Back to The Future, το Friday the 13th και το Star Wars μέχρι τον James Bond, τον Τιτανικό, το Fight Club και τον Ταξιτζή. Μέσα σε αυτό το γκαράζ βρίσκονται συνολικά 66 στοιχεία, ένα για κάθε ταινία, τα οποία πρέπει να ανακαλύψετε. Προσοχή όμως, έχετε μόλις τρεις ευκαιρίες για να κάνετε λάθος. Επίσης, όσο περνά η ώρα ο φωτισμός του γκαράζ αρχίζει να μειώνεται, κάνοντας όλο και πιο δύσκολη την ανίχνευση στοιχείων -τα οποία βρίσκονται, κυριολεκτικά, παντού.

Αν λοιπόν δεν έχετε πρόβλημα να ρισκάρετε την ψυχική σας υγεία και πιθανότατα την καριέρα σας, μπείτε στο PopCorn Garage και ξεκινήστε το ψάξιμο. Σας εγγυόμαστε πως θα το απολαύσετε, δεν σας εγγυόμαστε πως θα είστε οι ίδιοι άνθρωποι μόλις βγείτε από αυτό.