Pricasso, ο καλλιτέχνης που ζωγραφίζει με το πέος του (NSFW)

Pricasso, ο καλλιτέχνης που ζωγραφίζει με το πέος του

Δεν είναι η πρώτη φορά που οι ζωγράφοι έχουν χρησιμοποιήσει μέλη του σώματός τους για να φτιάξουν τα έργα τους αλλά σαν τον Pricasso δεν υπάρχει κανείς.

Το όνομα του είναι Tim Patch ωστόσο οι περισσότεροι τον γνωρίζουν με το καλλιτεχνικό του παρατσούκλι, Pricasso. Είναι φυσικά Βρετανός και αντί για πινέλο ζωγραφίζει με το πέος του και το κάνει πάρα πολύ καλά.

Μιλώντας στη The Huffington Post δηλώνει ενθουσιασμένος που θα βρεθεί στο Λονδίνο και θα εκθέσει τα έργα του στο Sexpo μεταξύ 13 και 15 Νοεμβρίου.

Στις αρχές της δεκαετίας του 60 η σχολή καλλών τεχνών του Λονδίνου τον απέρριψε με αποτέλεσμα να μετακομίσει στην Αυστραλία και να δείξει το "ιδιαίτερο ταλέντο" του στη ζωγραφική. Για πάρα πολλά χρόνια ζωγράφιζε με το πέος του, τους όρχεις του και τον πισινό του.

Το τεράστιο ταλέντο του τράβηξε την προσοχή του Sexpo στην Αυστραλία. Επειδή οι νόμοι είναι αρκετά αυστηροί όσο αφορά το γυμνό θα είναι πολύ δύσκολο να πάει μια μέρα στις Η.Π.Α ανέφερε στην HuffPost.

Όσο αφορά για το πως του ήρθε η ιδέα να ζωγραφίζει με το πέος του ανέφερε: “ Η ιδέα μου ήρθε όταν είδα το “θέατρο του πέους. Το δοκίμασα και το βρήκα πολύ δύσκολο με όλη την έννοια της λέξης”

Δημοφιλή