Ο Θηβαίος ξαναχτυπά με μαθήματα οικιακής οικονομίας: Μια 5μελης οικογένεια ζει και με 5 παξιμάδια, 3 ελιές και μια ντομάτα

Ο Θηβαίος, τα παξιμάδια, τρεις ελιές, μια ντομάτα και μια 5μελης οικογένεια

Τα μαθήματα οικιακής οικονομίας από τον Χρήστο Θηβαίο συνεχίζονται. Μετά τη δήλωσή του -που σχολιάστηκε πολύ μπορούμε να πούμε- ότι μία πενταμελής οικογένεια μπορεί να ζήσει με 15 ευρώ την ημέρα, ο Χρήστος Θηβαίος ξαναχτύπησε.

Στην κάμερα του «Πρω1νού», και καλούμενος να σχολιάσει την παλαιότερη δήλωσή του, σχολίασε: «Εντάξει, αυτό ήταν πάλι μέσα στα μονταρίσματα! Σίγουρα, μία πενταμελής οικογένεια μπορεί να φάει πέντε παξιμάδια, τρεις ελιές και μία ντομάτα, δεν είναι ανάγκη να τρώει αρνί κάθε μέρα! Μην τρελαθούμε τώρα!»

Την επίμαχη δήλωση με τα 15 ευρώ την είχε κάνει τον Ιούλιο, στην ραδιοφωνική εκπομπή της Δέσποινας Αυγερίδου, «Αφιερωμένο», στο FM100. Η συζήτηση ξεκίνησε κανονικά, γρήγορα όμως πήρε μια αρκετά άσχημη και, για να είμαστε ειλικρινείς, εντελώς παράλογη τροπή, με τον Χρήστο Θηβαίο να επιτίθεται φραστικά και με εξαιρετικά αγενή τρόπο στη ραδιοφωνική παραγωγό, η οποία προς τιμήν της κατάφερε να παραμείνει «τέρας» ψυχραιμίας απέναντι στο παραλήρημα του τραγουδιστή. Μεταξύ των οποίων ότι «δουλειές υπάρχουν, οι νέοι δεν δουλεύουν από επιλογή», καθώς και όταν είχε προτρέψει την ραδιοφωνική παραγωγό, να κάνει μία πιο παραγωγική δουλειά, να πάει να «δουλέψει στα λιπάσματα».

Στη νέα του συνέντευξη, ο τραγουδοποιός, μίλησε και για αυτά που είχε πει και προκάλεσαν σάλο: «Έδωσα απλά μία συνέντευξη, μιλώντας ειλικρινά, όπως θα μιλούσα σε μία παρέα με φίλους. Χωρίς να θέλω να κατηγορήσω τους νέους. Αυτό προτάθηκε για να γίνει θέμα. Θυσιάζω και ''τσαλακώνω'' την εικόνα μου, μπροστά στην ειλικρίνεια. Τι συνέβη ή δεν συνέβη, εμένα προσωπικά μου κάνει το ίδιο. Είμαι μία χαρά με τον εαυτό μου και με όσους μου μίλησαν και όμορφα και άσχημα».

Να σημειωθεί ότι τότε, μετά τον σάλο που είχαν προκαλέσει όσα είχε πει, ο Χρήστος Θηβαίος είχε ζητήσει δημόσια συγγνώμη, μέσα από την ιστοσελίδα του στο Facebook.

Δημοφιλή