Καταγγελία μητέρας πως ο 6χρονος γιος της έπεσε θύμα απόπειρας βιασμού μέσα στο Γενικό Κρατικό Νικαίας

Καταγγελία μητέρας πως ο 6χρονος γιος της έπεσε θύμα απόπειρας βιασμού μέσα στο Γενικό Κρατικό Νικαίας
eurokinissi

Καταγγελία που προκαλεί σοκ ερευνά η Αστυνομία. Μητέρα 6χρονου κατήγγειλε ότι το παιδί της έπεσε θύμα απόπειρας βιασμού από παιδόφιλο μέσα στο νοσοκομείο του Γενικού Κρατικού Νίκαιας.

Η καταγγελία έγινε στην πρωινή εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη στον ΑΝΤ1. Η μητέρα ανέφερε ότι «ο δράστης κατάφερε να μπει στο θάλαμο του νοσοκομείου όπου νοσηλεύονται ανήλικα. Το κοριτσάκι μου δέχθηκε επίθεση. Είδε με τα μάτια της μία άλλη μητέρα που βρισκόταν στο χώρο για να φυλάει το δικό της παιδί έναν άγνωστο με κατεβασμένο το παντελόνι να βρίσκεται μπροστά στο παιδί μου. Είχε βγάλει τη μπλούζα από το κοριτσάκι μου. Φώναξα βοήθεια και ήρθε η ασφάλεια του νοσοκομείου. Ο παιδόφιλος άρχισε να τρέχει και εξαφανίστηκε».

Πληροφορίες αναφέρουν ότι για το περιστατικό έχει διατάξει ΕΔΕ ο διοικητής του νοσοκομείου για να διαπιστωθούν ευθύνες για το πώς ένας άγνωστος κατάφερε να εισβάλλει στο θάλαμο ανηλίκων. Η Αστυνομία έχει ξεκινήσει έρευνα για το περιστατικό παίρνοντας καταθέσεις από τη μητέρα του παιδιού, από τη δεύτερη μητέρα που είδε με τα μάτια της το περιστατικό και από υπαλλήλους του νοσοκομείου.

Δημοφιλή