Κοινωνικό πείραμα: Γυναίκα προσποιείται τη μεθυσμένη για να τεστάρει τις αντιδράσεις των ανδρών. Το αποτέλεσμα θα σας σοκάρει

Γυναίκα προσποιείται τη μεθυσμένη για να τεστάρει τις αντιδράσεις των ανδρών. Το αποτέλεσμα θα σας σοκάρει
youtube

Ένα απίστευτο κοινωνικό πείραμα έλαβε χώρα με πρωταγωνίστρια μία γυναίκα στα πλαίσια μίας κοινωνικής μελέτης. Η γυναίκα στέκεται έξω από μία κλινική αποτοξίνωσης στη Μαδρίτη και κρατώντας ένα μπουκάλι στο χέρι προσποιείται ότι πίνει αλκοόλ.

Όσο περνά η ώρα την πλησιάζουν όλο και περισσότεροι άνδρες, αλλά αντί να την βοηθήσουν την προτρέπουν να πιει όλο και περισσότερο αλκοόλ.

Όπως μεταδίδει η Daily Mail, τέσσερις άνδρες την πλησιάζουν και η ίδια τους λέει ότι έχει πιει πολύ, ότι έχει χαθεί και ότι δεν έχει μπαταρία στο τηλέφωνο. Τότε οι τέσσερις άνδρες της λένε ότι δεν έχει πιει αρκετά και ότι ίσως θα έπρεπε να πιει λίγο ακόμη μαζί τους.

Τη γυναίκα πλησιάζουν και άλλοι άνδρες και όλοι κάνουν ακριβώς το ίδιο. Την προτρέπουν να πιει και άλλο και την αγκαλιάζουν, παρά το γεγονός ότι τους λέει ότι έχει πιει πάρα πολύ.

Ένας άλλος άνδρας το παρατραβά. Την απομακρύνει σε ένα πιο ήσυχο μέρος και προσπαθεί να την φιλήσει αρκετές φορές. Μέχρι που ένας συνάδελφός της παρεμβαίνει και την απομακρύνει.

Δείτε το βίντεο:

Δημοφιλή