Το 6χρονο κοριτσάκι που γεννήθηκε με την καρδιά έξω από το στήθος της, ζητά βοήθεια για να σωθεί

Το 6χρονο κοριτσάκι που γεννήθηκε με την καρδιά έξω από το στήθος της, ζητά βοήθεια για να σωθεί
Instngram

Είναι μόλις 6 ετών και η ιστορία της συγκινεί εδώ και λίγες ώρες το διαδίκτυο καθώς γεννήθηκε με την καρδία έξω από το στήθος της. Ο λόγος για την Virsaviya Borun από τη Ρωσία, η οποία πάσχει από μια σπάνια πάθηση (5,5 γεννήσεις στο εκατομμύριο) που ονομάζεται Πενταλογία του Cantrell (Pantalogy of Cantrell) και χαρακτηρίζεται από βλάβη στο στέρνο και ανεπάρκεια του διαφραγματικού περικαρδίου και του πρόσθιου διαφράγματος.

Όταν η μητέρα της, Dari Borun έμεινε έγκυος, οι γιατροί της είπαν ότι η κόρη της δεν πρόκειται να επιβιώσει. Ωστόσο, η Virsaviya κόντρα σε όλες τις προβλέψεις, παλεύει μέχρι σήμερα για να μπορέσει να ζήσει όπως όλα τα παιδιά της ηλικίας της.

"Δεν έχω την οικογένεια μου εδώ, αλλά αισθάνομαι ότι έχω μια μεγάλη οικογένειας λόγω της μεγάλης αγάπης και φροντίδας του κόσμου" ανέφερε χαρακτηριστικά η μητέρα της, Dari Borun στο τηλεοπτικό δίκτυο "NBC 6", σχολιάζοντας την ανταπόκριση του κόσμου.

Η μητέρα της βρήκε έναν γιατρό στο Παιδιατρικό τμήμα του Νοσοκομείο της Βοστώνης πρόθυμω να την βοηθήσει με την σπάνια ασθένεια της κόρης του.

Σύμφωνα με τους γιατρούς, η 6χρονη δεν μπορεί να υποβληθεί ακόμα σε επέμβαση λόγω της υψηλής πίεσης του αίματος στις πνευμονικές αρτηρίες. Αν η κατάσταση της σταθεροποιηθεί, τότε, οι γιατροί θα της κάνουν εξετάσεις πάλι σε δύο χρόνια.

Ωστόσο, το ζεστό κλίμα στη Νότια Φλόριντα κάνει καλό στην καρδιά της μικρής και τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν από τις δωρεές θα καλύψουν τις βασικές ανάγκες για νοσηλεία μέχρι να υποβληθεί στην επέμβαση που θα της σώσει τη ζωή.

ΠΗΓΗ:unilad.co.uk

Δημοφιλή