«Ο Θεός θα τιμωρήσει την Αμερική για τον γκέι μέντορα του Χάρι Πότερ- καλύτερα να πνίξετε τα παιδιά σας»: Το κήρυγμα ακροδεξιού πάστορα

«Ο Θεός θα τιμωρήσει την Αμερική για τον γκέι μέντορα του Χάρι Πότερ- καλύτερα να πνίξετε τα παιδιά σας»: Το κήρυγμα ακροδεξιού πάστορα

Θα ήταν καλύτερα οι γονείς να πνίγουν τα παιδιά τους από το να τα αφήνουν να διαβάζουν τα βιβλία του Χάρι Πότερ, εξαιτίας του ομοφυλόφιλου χαρακτήρα, μάγου Ντάμπλντορ, δήλωσε ακροδεξιός πάστορας στις ΗΠΑ.

Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα του Independent, ο Κέβιν Σουάνσον, μιλώντας στη National Religious Liberties Conference, έκανε αυτές τις δηλώσεις κατά τη διάρκεια ενός παροξυσμού εναντίον της ομοφυλοφιλίας.

«Φίλοι μου, είμαστε στα πρόθυρα της κρίσης όπως το βλέπω. Πρέπει να καλέσουμε την Αμερική να μετανοήσει. Μετάνοια από το να αψηφούμε τον Παντοδύναμο. Μετάνοια όσον αφορά στις εκτρώσεις, τα εκατοντάδες εκατομμύρια πτωμάτων, δεν ξέρω πόσα» είπε, πριν στοχοποιήσε τια διάσημα βιβλία της Τζ. Κ. Ρόουλινγκ. «Αμερική, μετανόησε για τον Χάρι Πότερ. Μετανοήστε για την εμφάνιση του Ντάμπλντορ ως ομοφυλόφιλου μέντορα του Χάρι Πότερ».

Στη συνέχεια επιτέθηκε και αλλού, όπως στη δημοφιλή ταινία «How to train your Dragon», ενώ καταλήγοντας προέβη στην πρόταση περί πνιγμού, που θα έκανε ακόμα και τον Βόλντεμορτ να χλωμιάσει.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, τα σχόλιά του έχουν γίνει αντικείμενο κοροϊδίας στα social media. Σημειώνεται ότι ο Σουάνσον το 2014 είχε πει ότι το «Frozen» της Disney ήταν «διαβολική γκέι προπαγάνδα».

Δημοφιλή