Το πρώτο trailer για το Zoolander 2 είναι εδώ και ξεπερνά κάθε προσδοκία

Το πρώτο trailer για το Zoolander 2 είναι εδώ και ξεπερνά κάθε προσδοκία
YouTube

Το ξέραμε πως ετοιμαζόταν. Ξέραμε πως η ώρα του πλησιάζει. Και τώρα, επιτέλους, το πρώτο δείγμα από το «Zoolander 2» είναι στα χέρια μας.

Ο Derek Zoolander (Ben Stiller) επιστρέφει μετά από δεκαπέντε ολόκληρα χρόνια (ναι, 15, καλά διαβάσατε, μπορείτε να νιώσετε κι εσείς γέροι μαζί μας) στην μεγάλη οθόνη και το «blue steel» έρχεται ξανά στη μόδα -στις καρδιές μας ήταν πάντα πρώτο, ούτως ή άλλως. Μαζί του επιστρέφουν, φυσικά, και οι υπόλοιποι βετεράνοι της πασαρέλας, όπως ο Hansel (Owen Wilson), ο Mugatu (Will Ferrell) και η Matilda Jeffries (Christine Taylor), αλλά και πολλοί νεόκοποι fashionistas όπως η Kristen Wiig, η Penelope Cruz, ο Kanye West, ο Justin Bieber και ένας υπέρ-διάσημος guest που κανείς δεν περίμενε να δει σε μια ταινία όπως το «Zoolander» και ο οποίος εμφανίζεται στο 00'29” του trailer. Θα σας το αφήσουμε για έκπληξη, αξίζει.

To σενάριο του «Zoolander 2» έχει αναλάβει, ξανά, ο Justin Theroux με τη συνδρομή του Ben Stiller ενώ ο δεύτερος βρίσκεται για άλλη μια φορά πίσω από τη σκηνοθεσία. Ανοίξτε λοιπόν τις ντουλάπες σας και ξεκινήστε το ψάξιμο γιατί στις 12 Φεβρουαρίου του 2016 ο άρχοντας της πασαρέλας επιστρέφει στη ζωή μας.

Δημοφιλή