Του ήρθε χαρτί να πληρώσει μία κλήση για παράβαση που είχε κάνει το 1996

Έκανε τροχαία παράβαση το 1996 και του ήρθε το χαρτί να πληρώσει πριν λίγες ημέρες
sooc

Δεν πίστευε στα μάτια του ένας οδηγός από την Ξάνθη όταν έλαβε μία ατομική ειδοποίηση από το Δήμο Θεσσαλονίκης, καθώς αφορούσε παράβαση του ΚΟΚ που είχε κάνει πριν από 20 χρόνια

Όπως μεταδίδει το xanthinea.gr, πρόκειται για έγγραφο που έχει εκδοθεί από το Τμήμα Ταμείου του Δήμου, τον Οκτώβριο του 2015 και στο οποίο αναγράφονται τα στοιχεία του εν λόγω οδηγού, μόνιμου κάτοικου Ξάνθης, καθώς και το ποσό το οποίο καλείται ο ίδιος να καταβάλει, που ανέρχεται σε 14,67 ευρώ.

Μάλιστα στο ίδιο έγγραφο, εκτός από τις οδηγίες που δίνονται στον οδηγό σχετικά με το πως πρέπει να εξοφλήσει την οφειλή του, αναγράφεται ως ημερομηνία βεβαίωσης της σχετικής παράβαση η 28η Μαρτίου του 1996.

Πρόκειται για ειδοποιητήρια τα οποία το τελευταίο διάστημα καταφτάνουν σε αρκετούς οδηγούς σε ολόκληρη την Θράκη, με αντίστοιχα παραδείγματα τόσο στην Κομοτηνή όσο και στην Αλεξανδρούπολη, και τα οποία αφορούν παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας στην συμπρωτεύουσα.

Ο οδηγός από την Ξάνθη δεν παρέλειψε να αναρτήσει το σχετικό ειδοποιητήριο στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook σχολιάζοντας δεικτικά αλλά και με χιούμορ το γεγονός.

Δημοφιλή