Είναι αυτές οι χειρότερες ελληνικές διαφημίσεις για γυναίκες που υπάρχουν στο Facebook; (Μέρος Β')

Είναι αυτές οι χειρότερες ελληνικές διαφημίσεις για γυναίκες που υπάρχουν στο Facebook; (Μέρος Β')
facebook

Δεν είναι η πρώτη φορά που αναφερόμαστε στις διαφημίσεις που εμφανίζει κατά καιρούς το Facebook, και ειδικά εκείνες που έχουν ως στόχο τις γυναίκες.

Μπορεί να νομίζαμε ότι τα είχαμε δει όλα. Ότι δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από το «μισητό κότσι» ή την «φλούδα πορτοκαλιού», αλλά κάναμε λάθος. Οι διαφημίσεις που βγαίνουν ξαφνικά στο newsfeed μας στο Facebook δεν μας απογοητεύουν ποτέ. Ένα μόνο θα σας πω. Το κότσι επιστρέφει, οι φλέβες είναι κακές, η μύτη σας μπορεί να γίνει όμορφη από το σπίτι και η μόδα προστάζει επώνυμες σακούλες.

Το κότσι κάνει comeback

Εάν νομίζατε ότι το θέμα «κότσι» έχει τελειώσει, είστε πολύ γελασμένοι. Τώρα, όχι απλά το μισούμε, αλλά θεωρούμε ότι κάνει το δάχτυλό μας να φαίνεται άσχημο. Αυτό προσπάθησε να μας περάσει η συγκεκριμένη διαφήμιση ώστε να μας πείσει να ξεχάσουμε το άσχημο δάχτυλο (που είναι σίγουρη ότι έχουμε και τώρα μάλλον είμαστε κι εμείς), να μας κάνει ένα φιλικό «πατ-πατ» στην πλάτη και να μας πει ότι δεν χρειάζεται να το κρατάμε άλλο. Ο τρόπος απαλλαγής δεν είναι ιδιαίτερα ξεκάθαρος, οπότε υπάρχει μια μικρή περίπτωση να αναφέρεται σε ακρωτηριασμό. Μπρος στα κάλλη, όμως, τι είναι ο πόνος φίλες μου;

Κακές φλέβες

Δεν θα το συζητήσουμε άλλο. Έχεις φλέβες; Κακώς! Πολύ κακώς! Αν όμως θέλεις πίσω τα απαλά σου πόδια, αυτός ο Οδηγός για Τέλεια Πόδια (φυσικά και υπάρχει, μα που ζείτε) μπορεί να βάλει τέλος στις κακές φλέβες, τέλος στον πόνο και, κυρίως, να σε κάνει να θέλεις να περπατάς και να καυχάσαι. Αμέ!

Η όμορφη μύτη δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο

Πώς λέμε συνταγή για παστίτσιο, συνταγή για μουσακά, έτσι είναι και η συνταγή για όμορφη μύτη. Αν, λοιπόν, δεν μπορείς να αναπνεύσεις, έχεις στραβό διάφραγμα και υπνική άπνοια, ξέχνα τους γιατρούς. Πεταμένα λεφτά σου λέει, ο πλαστικός χειρουργός ή ο ΩΡΛ, τώρα μπορείς να φτιάξεις τη μύτη σου, μόνη, στο σπίτι. Δεν πατήσαμε το link για να δούμε τις ακριβείς οδηγίες της συνταγής, αλλά ελπίζουμε να περιλαμβάνει κάποιο βότανο και όχι καλέμι και σφυρί. Μπορεί απλά να σε συμβουλεύει να πάρεις φόρα και να πέσεις με τη μύτη στον τοίχο, γιατί όχι;

Επώνυμες σακούλες

Δεν είναι τσάντα, δεν είναι clutch, είναι σακούλα. Αυτό υποστηρίζει η συγκεκριμένη διαφήμιση-τηλεγράφημα, στην οποία έχει γίνει ξεκάθαρα μετάφραση από google translate, αν κρίνουμε από την φράση «γρήγορο πλοίο» (fast shipping, υποθέτουμε ότι εννοεί). Κατά τ' άλλα, όποιος την έγραψε πρέπει να ήταν εκπαιδευμένος ασυρματιστής στον πόλεμο. Τσάντα. ΣΤΟΠ. Πώληση. ΣΤΟΠ. Δωρεάν. ΣΤΟΠ. Αποστολή. ΣΤΟΠ. Γρήγορο. ΣΤΟΠ. Πλοίο. ΣΤΟΠ.

Αν έχετε πετύχει αντίστοιχα διαμάντια marketing στο Facebook, σας παρακαλούμε να τα μοιραστείτε μαζί μας. Φτιάχνουμε ανθολογία.