Μίλησε μετά από 17 χρόνια, αφού γνώρισε τη γυναίκα της ζωής του

Μίλησε μετά από 17 χρόνια, αφού γνώρισε τη γυναίκα της ζωής του

Για 17 ολόκληρα χρόνια ο 19χρονος Ianto Roberts, από το Mold της Ουαλία, τραύλιζε κάθε φορά που προσπαθούσε να μιλήσει. Ο νεαρός δεν μπορούσε να απαντήσει σε απλές καθημερινές ερωτήσεις, του ήταν αδύνατο να εκφράσει τα συναισθήματα του ακόμα και να πει το όνομά.

Αυτή η δυσκολία είχε ως αποτέλεσμα να κλειστεί στον εαυτό του, απέφευγε οποιαδήποτε επαφή με συνομηλίκους του και βρισκόταν στα πρόθυρα της κατάθλιψης.

Όταν στη ζωή του μπήκε η Hannah Murray από το Cardiff η όλα άλλαξαν. Τα δύο παιδιά γνωρίστηκαν πριν από τέσσερα χρόνια στο Twitter και αμέσως κατάλαβαν ότι έχουν πολλά κοινά.

Ο 19χρονος σήμερα σπουδάζει μουσική στο Yale College στο Wrexham και προτρέπει όσους έχουν προβλήματα ομιλίας να νικήσουν τους δαίμονες τους.

"Απέφευγα για χρόνια οποιαδήποτε κοινωνική συναναστροφή επειδή ντρεπόμουν. Το πιο απλό, να παραγγείλω καφέ ή να αγοράσω ένα εισιτήριο λεωφορείου, μου προκαλούσε απίστευτη αμηχανία και την τελευταία στιγμή δείλιαζα", είπε σε συνέντευξή του στην Daily Mail και πρόσθεσε "Ένιωσα νέος άνθρωπος. Μιλούσαμε μόνο μέσω υπολογιστή, μου άρεσε πολύ και ήξερα ότι έπρεπε να κάνω το επόμενο βήμα. Τελικά κανονίσαμε να μιλήσουμε από το τηλέφωνο και της είπα για το κώλυμα ομιλίας μου εκ των προτέρων, ήθελα να το γνωρίζει. Πραγματικά με έκανε να αισθανθώ άνετα, ένα συναίσθημα που δεν είχα νιώσει ποτέ στο παρελθόν», είπε ο 19χρονος.

Μετά το πρώτο τους ραντεβού που έγινε μετά από δυο χρόνια ανέφερε: "Ήμουν λίγο νευρικός, αλλά όταν η Hannah εμφανίστηκε, μαγεύτηκα. Ευτυχώς μπόρεσα να πάω στο μπαρ και να της αγοράσω ένα ποτό χωρίς προβλήματα", είπε.

Τα δύο παιδεία έμειναν αμέσως μαζί για περίπου ένα χρόνο, μέχρι που για λόγους σπουδών τους χώρισε τελικά η απόσταση.

"Είμαστε καλοί φίλοι και είμαι ευγνώμων που γνώρισα τη Hannah και για όλη την υποστήριξη που μου έδωσε, δεδομένου ότι με βοήθησε πραγματικά. Εξακολουθώ να δουλεύω καθημερινά το πρόβλημα με την ομιλία μου", τόνισε.

ΠΗΓΗ: dailymail.co.uk

Δημοφιλή