Συγκλονιστικό βίντεο: Απόπειρα εν ψυχρώ δολοφονίας στη μέση του δρόμου. Ο δράστης απέτυχε με τη χαριστική βολή

Συγκλονιστικό βίντεο: Απόπειρα εν ψυχρώ δολοφονίας στη μέση του δρόμου. Ο δράστης απέτυχε με τη χαριστική βολή

Σοκαριστικό βίντεο από κάμερες ασφαλείας δείχνει έναν νεαρό φοιτητή της ιατρικής στη Νέα Ορλεάνη στις ΗΠΑ στην προσπάθειά του να σώσει μια κοπέλα από απαγωγή να δέχεται ένα πυροβολισμό στην κοιλιά και στη συνέχεια ο δράστης να τον σημαδεύει στο κεφάλι για να του δώσει τη χαριστική βολή.

Ο Peter Gold φοιτητής της ιατρικής στο πανεπιστήμιο Tulane την περασμένη Παρασκευή γλύτωσε όταν το όπλο του δράστη έπαθε εμπλοκή.

Όπως αποτυπώνεται στο βίντεο, που μεταδίδει η Daily Mail ο δράστης μεταφέρει μια κοπέλα προς το αυτοκίνητό του, εκείνη τη στιγμή ένα άλλο όχημα σταματά και από μέσα βγαίνει ο Peter Gold που έχει δει την κοπέλα και θέλει να βοηθήσει.

Ο δράστης έχει μπει μέσα στο SUV όχημά του και δεν φαίνεται και τη στιγμή που φοιτητής της ιατρικής σκύβει πάνω από την κοπέλα που φαίνεται τραυματισμένη βγαίνει ένας ένοπλος και τον σημαδεύει. Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα τον πυροβολεί.

Στο επόμενο καρέ του βίντεο φαίνεται ο 25χρονος φοιτητής να είναι πεσμένος στο έδαφος και ο δράστης, ο 21χρονος Eurik Cain, να τον σημαδεύει στο κεφάλι και να πατάει τη σκανδάλη. Όμως το όπλο έχει πάθει εμπλοκή και ο δράστης ατάραχος προσπαθεί να το φτιάξει και σημαδεύει εκ νέου τον 25χρονο αλλά το όπλο δεν δουλεύει. Και πάλι δεν το βάζει κάτω πηγαίνει πάνω από την κοπέλα, που προσπάθησε αρχικά να απαγάγει και επιχειρεί να τη σκοτώσει, το όπλο όμως δεν λειτουργεί και μόνο τότε φεύγει.

Ο δράστης συνελήφθη και αντιμετωπίζει πολύ βαριές κατηγορίες που θα τον κρατήσουν για πολλά χρόνια στη φυλακή.

Δημοφιλή