Ήρθε το τέλος: Βίντεο καταγράφει τον απόλυτο χαμό που επικράτησε στα καταστήματα κατά την Black Friday

Ήρθε το τέλος: Βίντεο καταγράφει τον απόλυτο χαμό που επικράτησε στα καταστήματα κατά την Black Friday

Η Παρασκευή που μας πέρασε ήταν γνωστή και ως Black Friday, η ημέρα δηλαδή όπου τα καταστήματα στην Αμερική -αλλά και σε άλλα μέρη του κόσμου- έχουν τις μεγαλύτερες εκπτώσεις της χρονιάς. Και όπως όλοι ξέρουμε, όταν ο κόσμος ακούει τη λέξη «εκπτώσεις» βάζει στην άκρη κρίσεις και οικονομικές δυσχέρειες και τρέχει στα μαγαζιά.

Αυτό που συνέβη στην Αμερική κατά τη φετινή Black Friday, ωστόσο, πρέπει να το δει κανείς για να το πιστέψει.

Η παράνοια ξεκίνησε από την Ημέρα των Ευχαριστιών (Πέμπτη), όταν πολλές μεγάλες αλυσίδες καταστημάτων -Target, Walmart, Best Buy, Toys 'R' Us, Macy's, RadioShack και Kmart μεταξύ αυτών- αποφάσισαν να ξεκινήσουν λίγο νωρίτερα τις εκπτώσεις της Black Friday. Όπως θα δείτε στο παραπάνω βίντεο, οι ορδές κόσμου που είχαν σταθεί από νωρίς έξω από τα καταστήματα σχεδόν «γκρέμισαν» τις πόρτες μέσα στον πανικό τους να μπουν όλοι πρώτοι στο μαγαζί και να προλάβουν τα προϊόντα της αρεσκείας τους -ή ό,τι φτηνό μπορούσαν να αρπάξουν, σε κάθε περίπτωση- άνθρωποι παρά λίγο να πιαστούν στα χέρια για, άλλοι να τραβολογούν το ίδιο προϊόν, υπάλληλοι να προσπαθούν να βάλουν μια τάξη ενώ μια κυρία κλέβει ένα σκεύος μαγειρικής μέσα από τα χέρια ενός μικρού παιδιού.

Αν τα 10 λεπτά φρίκης που παρακολουθήσατε δεν ήταν αρκετά για να καταλάβετε το χάος που επικράτησε στα καταστήματα της χώρας, παρακάτω μπορείτε να δείτε ένα ακόμα βίντεο που τραβήχτηκε ανήμερα της Black Friday και να χάσετε λίγη ακόμα από την ιδέα που σας είχε μείνει για το ανθρώπινο είδος.

Δημοφιλή