Αιμοδιψείς τζιχαντιστές προπονούνται κλωτσώντας ο ένας τον άλλο στα απόκρυφα σημεία και παίζοντας μακρυά γαϊδούρα

Αιμοδιψείς τζιχαντιστές προπονούνται κλωτσώντας ο ένας τον άλλο στα απόκρυφα σημεία και παίζοντας μακρυά γαϊδούρα

Θυμίζουν τον μυστικό πράκτορα 000, τον ΘΒ, με το Θανάση Βέγγο, όμως πρόκειται για τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους που κάνουν προπόνηση.

Πρόκειται για ένα βίντεο που φέρνει στη δημοσιότητα η Daily Mail και δείχνει 20 περίπου τζιχαντιστές ντυμένους με τη μπλε σκούρα στολή τους και τις μαύρες κουκούλες με τις οποίες καλύπτουν τα πρόσωπά τους να επιδίδονται σε αθλοπαιδιές.

Σε αυτό το παράξενο βίντεο βλέπουμε τους σκληρούς τζιχαντιστές να κάνουν κοιλιακούς, ενώ παράλληλα ακούγεται αυτό το τραγουδάκι σήμα κατατεθέν του Ισλαμικού Κράτους που κάνει όλο το σκηνικό πιο γελοίο απ΄ότι πραγματικά είναι.

Όμως το γέλιο τώρα αρχίζει.

Στο επόμενο πλάνο βλέπουμε τον εκπαιδευτή να ρίχνει μπουνιές και κλωτσιές στα απόκρυφα σημεία των παρατεταμένων στη σειρά μαχητών του. Η σκηνή θυμίζει το ανέκδοτο με τον αντίστοιχο εκπαιδευτή που ρωτούσε τους εκπαιδευόμενους κάθε φορά που τους χτύπαγε: «Πονάς;» και λάμβανε την απάντηση: «Όχι γιατί είμαι λοκατζής» εκτός από τον τελευταίο στη σειρά που δήλωσε «ναι» καθώς ήταν ο καφετζής.

Η κατάσταση γίνεται ακόμη πιο παράξενη όταν οι τζιχαντιστές πηδούν πάνω από τους άλλους συμπολεμιστές τους, ένα πράγμα σαν την μακρυά γαϊδούρα.

Το ετοιμοπόλεμο των ανδρών έχει εξασφαλιστεί...

Δημοφιλή