Η "γυμνή αλήθεια" της Ισπανίδας πολιτικού που "απολογείται" για σκάνδαλο κάνοντας γυμνή φωτογράφηση

Η "γυμνή αλήθεια" της Ισπανίδας πολιτικού που "απολογείται" για σκάνδαλο κάνοντας γυμνή φωτογράφηση
facebook

Μια Ισπανίδα πολιτικός η οποία διαγράφηκε από το κόμμα της μετά από σκάνδαλο φωτογραφήθηκε γυμνή στο περιοδικό Intervieú με σκοπό να υπερασπιστεί τον εαυτό της και να πει την δική της "γυμνή αλήθεια".

Ο λόγος για την Carmen López, η οποία ήταν εκλεγμένη με τους Ciudadanos (Πολίτες) δημοτική σύμβουλος μιας κωμόπολης της Ανδαλουσίας η οποία ταξίδευε τακτικά από τις ΗΠΑ στην Ισπανία, με έξοδα των πολιτών.

Η López η οποία είχε εκλεγεί στο παρελθόν Μις Σεβίλλη, ενώ ήταν εκλεγμένη σύμβουλος, μετακόμισε στο Σικάγο των ΗΠΑ, ακολουθώντας τον σύζυγό της που βρήκε δουλειά εκεί. Για τις μετακινήσεις της ωστόσο ξόδευε τα χρήματα των πολιτών.

2007 Rivera, 2010 la cúpula, 2015 yo, campaña Rebélate. España tiene derecho a saber la verdad y así lo pido.

Δημοσιεύτηκε από Carmen López στις Κυριακή, 29 Νοεμβρίου 2015

Η López η οποία μετά το μόντελινγκ σπούδασε νομική και σήμερα είναι δικηγόρος αποφάσισε να μιλήσει, μήνες μετά την αποκάλυψη του σκανδάλου και την αποπομπή της. Αντί να ακολουθήσει την πεπατημένη και να δώσει συνέντευξη σε πολιτικό τοκ-σόου, αποφάσισε να φωτογραθεί σε αντρικό περιοδικό.

Η "γυμνή αλήθεια" της López λοιπόν είναι ότι το κόμμα της, γνώριζε πλήρως την απόφασή της να μετακομίσει στις ΗΠΑ και να συνεχίσει τις παρουσίες στο δημοτικό συμβούλιο της πόλης με έξοδα των πολιτών.

Η ίδια υποστηρίζει ότι το -πρώην, πλέον- κόμμα της διέρρευσε στα μίντια το σκάνδαλο για να την αναγκάσουν να παραιτηθεί.

Δημοφιλή