Ο μπον βιβέρ με μοντέλα και ακριβά κοστούμια που... μιλά με μεγαλοεπιχειρηματίες και σερβίρει κοκαΐνη σε σαλόνια

Ο μπον βιβέρ με μοντέλα και ακριβά κοστούμια που μιλά με μεγαλοεπιχειρηματίες και σερβίρει κοκαΐνη σε σαλόνια
Sooc

Έρευνα για τη δράση ενός 45χρονου… μπον βιβέρ, ο οποίος πίσω από τους καλούς τρόπους και τις λαμπερές εμφανίσεις του με ακριβά κοστούμια κρύβει υπόγειες συναλλαγές ναρκωτικών στα… σαλόνια των βορείων προαστίων, διενεργεί η ΕΛ.ΑΣ.

Οι αστυνομικοί έχουν συλλέξει πληροφορίες για εκείνον και κάνουν έρευνες προκειμένου να αποδείξουν ότι οι συναντήσεις του με γόνους επιχειρηματικών και εφοπλιστικών οικογενειών μόνο αθώες δεν είναι. Ο 45χρονος συνηθίζει να συχνάζει στα πιο χλιδάτα και… in μαγαζιά των του Ψυχικού και της Φιλοθέης και να διαφημίζει στον κύκλο του τις υψηλές διασυνδέσεις του με μεγάλα ονόματα του επιχειρηματικού κόσμου.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι στις παρέες του αναφέρει ότι είναι ο άνθρωπος που προμηθεύει με κοκαΐνη το γιο γνωστού επιχειρηματία, ο οποίος μέσω του πατέρα του –σύμφωνα με τον ίδιο- του παρέχει κάλυψη για τα όσα κάνει.

Αρκετές φορές, μάλιστα, εμφανίζεται έχοντας δίπλα του καλλίγραμμες γυναίκες τις οποίες, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, δεν αποκλείεται να πληρώνει είτε με χρήματα είτε δίνοντάς τους ναρκωτικά.

Οι παράνομες δραστηριότητες του απασχολούν έντονα το τελευταίο χρονικό διάστημα τους αρμόδιους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ. μετά από πληροφορίες που έλαβαν στα χέρια τους από υπηρεσίες ασφαλείας του εξωτερικού.

Ο 45χρονος, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, αρχικά αναζητά πληροφορίες για τα ενδιαφέροντα και τις συνήθειες των υποψήφιων θυμάτων του και στη συνέχεια τους κάνει δώρα και κερδίζει την εμπιστοσύνη τους. Στο παρελθόν έχει απασχολήσει για διακίνηση μικροποσοτήτων ναρκωτικών. Σήμερα εμφανίζεται να συμμετέχει σε διάφορες εταιρίες με έδρα την Αθήνα, χωρίς όμως να ασχολείται ιδιαίτερα με αυτές που ενδεχομένως αποτελούν μια νομιμοφανή κάλυψη των παράνομων δραστηριοτήτων του. Στο παρελθόν συμμετείχε σε εταιρεία με ανταλλακτήρια συναλλάγματος από την οποία αποχώρησε μετά από λίγο καιρό.

Δημοφιλή