Η Adele έγινε εξώφυλλο στο Time (κάτι που όλοι περιμέναμε)

Η Adele έγινε εξώφυλλο στο Time (κάτι που όλοι περιμέναμε)

Η χρονιά δεν θα μπορούσε να κλείσει καλύτερα για την Adele, η οποία μετά από ένα θρυλικό, πλέον, comeback, ένα άλμπουμ που έσπασε κάθε ρεκόρ πωλήσεων, ένα μουσικό βίντεο κλιπ που «έριξε» το ίντερνετ και μια πολυαναμενόμενη παγκόσμια περιοδεία, βλέπει τώρα το πρόσωπό της να κοσμεί το εξώφυλλο του τελευταίου τεύχους του περιοδικού Time.

To νέο τεύχος του περιοδικού που θα κυκλοφορήσει τη Δευτέρα έχει την Adele στο εξώφυλλο σε όλο της το μεγαλείο, ντυμένη στα κόκκινα και κοιτώντας τον αναγνώστη με το γνωστό της σαγηνευτικό βλέμμα, πάντα «στολισμένο» με το eyeliner-σήμα κατατεθέν της.

Στη συνέντευξη που συνοδεύει τη φωτογράφηση, η Adele λέει πως οφείλει μέρος της επιτυχίας της στην συναισθηματική της ευπάθεια, παραδέχεται όμως πως εξακολουθεί να την εκπλήσσει μέχρι και σήμερα η επιτυχία που κατέληξε να έχει το άλμπουμ της «25».

«Το γεγονός πως δεν ντρέπομαι να καταρρέω (μπροστά στο κοινό)», λέει η Adele στο Time απατώντας στο γιατί θεωρεί πως έχει πετύχει. «Μερικές φορές όταν ξέρεις πως υπάρχει κάποιος που νιώθει το ίδιο σκ@τ@ με εσένα, ή αντιμετωπίζει κάποια πράγματα με τον ίδιο τρόπο με εσένα, σε κάνει να νιώθεις καλύτερα για τον εαυτό σου. Ελπίζω πως όντως φέρνω χαρά στις ζωές των ανθρώπων, και όχι μόνο λύπη, αλλά πιστεύω πως υπάρχει και μια ανακούφιση σε αυτήν (τη λύπη). Ειλικρινά όμως δεν ξέρω (γιατί έχω τέτοιο αντίκτυπο στους ανθρώπους). Αν ήξερα, θα το έβαζα σε μπουκάλια και θα το μοίραζα σε όλους».

Μία από τις κυριότερες επιρροές στο νέο της άλμπουμ είναι ο 3χρονος γιος της Angelo, για τον οποίο η Adele λέει πως «με κρατά εντελώς ψύχραιμη και cool σχετικά με όλο αυτό το πράγμα».

«Με κάνει να νιώθω τόσο περήφανη για τον εαυτό μου, και με κάνει να μου αρέσει ο εαυτός μου τόσο πολύ», λέει. «Ποτέ δεν μισούσα τον εαυτό μου. Δεν έχω τέτοια ψυχολογικά θέματα. Είμαι όμως τόσο περήφανη που τον έφτιαξα (τον Angelo) μέσα στην κοιλιά μου. Ανυπομονώ να μάθω ποιοι θα είναι οι καλύτεροί του φίλοι, ποιο θα είναι το κορίτσι του ή το αγόρι του ή ποιες ταινίες θα του αρέσουν. Ό,τι θέλει να κάνει ή να γίνει το παιδί μου, θα το υποστηρίζω πάντα και σε κάθε περίπτωση».

Υπάρχει μόνο ένα άτομο, ωστόσο, που συναγωνίζεται τη θέση που έχει ο γιος της στην καρδιά της. Και αυτό δεν είναι άλλο από την Beyonce.

Διαψεύδοντας γελώντας τα κουτσομπολιά που την ήθελαν να λέει όχι σε μια ευκαιρία για ντουέτο με την Queen Bey, η Adele λέει «Όποιος κι αν ξεκίνησε αυτή τη φήμη πρέπει να το διασκεδάζει πολύ γιατί όποιος με γνωρίζει ξέρει πως η μεγαλύτερη προτεραιότητα στη ζωή μου εκτός από τον γιο μου, είναι η Beyonce. Ήθελα πραγματικά να κάνω ένα ντουέτο σε αυτό το δισκό. Μίλησα σε κάποιον για το άτομο με το οποίο ήθελα να το κάνω, και κάναμε τα πάντα αλλά στο τέλος δεν μπορούσαμε, από τεχνική άποψη, να το καταφέρουμε. Δεν μπορώ να πω με ποιον ήθελα να κάνω το ντουέτο γιατί είναι κάτι που θέλω να πετύχω στο μέλλον. Αυτός είναι ο μόνος λόγος. Δεν ήταν η Beyonce!».

Μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρη τη συνέντευξη της Adele στο Time.

Δημοφιλή