Η Κύπρος, ο Πλατανιάς και η νέα μεξικάνικη σαπουνόπερα του Πουλίδο

Η Κύπρος, ο Πλατανιάς και η νέα μεξικάνικη σαπουνόπερα του Πουλίδο
Sport24gr

Στον Ολυμπιακό κοιτάζουν πρώτα τις αποχωρήσεις και εν συνεχεία θα δουν τη μεταγραφική ενίσχυση, αν και εφόσον υπάρξει. Πάντως, ό,τι είναι να γίνει ως προς την ενίσχυση, θα γίνει προς τα τελειώματα του Ιανουαρίου. Αυτό που προέχει τώρα είναι να αδειάσει το ρόστερ.

Ο Μάρκο Σίλβα έχει στείλει τα μηνύματά του για τους παίκτες που δεν υπολογίζει και ήδη ο ΑΠΟΕΛ και η Ανόρθωση έχουν απλώσει τα δίχτυα τους για να ψήσουν ορισμένους να συνεχίσουν την καριέρα τους στην Κύπρο.

Η Ανόρθωση ήθελε τον Γούτα, ο οποίος όμως προτιμούσε να πήγαινε σε καλύτερο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα (ακουγόταν η Γερμανία), αλλά τελικά όλα δείχνουν ότι θα επιστρέψει σε λημέρια που γνωρίζει. Στην Ξάνθη δηλαδή με τη μορφή δανεισμού.

Ο Γιαννιώτας φαίνεται να είναι στο στόχαστρο τόσο του ΑΠΟΕΛ, όσο και της Ανόρθωσης. Ο δε Τζανδάρης επίσης ψάχνεται για Κύπρο, ενώ και ο Μπεν που όλα δείχνουν ότι πάει δανεικός στον Λεβαδειακό, προτεραιότητά του ήταν να πάει κάπου στο εξωτερικό.

Όσο για τον Άλαν Πουλίδο; Δεν είναι και τόσο απλά τα πράγματα με την Τσίβας. Κι απ' ό,τι ακούγεται στο Μεξικό, ναι μεν η ομάδα της Γουαδαλαχάρα τον θέλει όπως τον ήθελε και τον Ιούνιο (έδινε 4,5εκ. ευρώ στην... Τίγκρες για το 50%, νομίζοντας ότι ανήκει στην Τίγκρες), αλλά θα του ψήσει το... ψάρι στα χείλη!

Όταν φτάνει επισήμως ο πρόεδρος της Τσίβας να στέλνει μήνυμα στον Πουλίδο ότι “αν δεν παραδεχτεί ότι ανήκει στην Τίγκρες, τότε δεν θα γίνει το... deal”. Παίζονται δηλαδή περίεργα παιχνίδια. Δεν είναι λοιπόν τόσο απλά τα πράγματα.

Οι πληροφορίες από την άλλη άκρη του Ατλαντικού κάνουν λόγο για μία Τσίβας που αναμένεται να ξοδέψει πάνω από 50εκ. ευρώ για μεταγραφές. Το αν κάποια θα δοθούν για τον Πουλίδο, θα το δούμε τις επόμενες μέρες.

Στην Κύπρο πάντως περιμένουν στην γωνία για τον Πουλίδο, ενώ και ο Πλατανιάς παρακολουθεί τις εξελίξεις με τον Μεξικανό, ο οποίος έχει ξεκαθαρίσει ότι θέλει να επιστρέψει στην πατρίδα του.

Πηγή: Sport24gr

Δημοφιλή